30mm festő-maszkolószalag 50m
30mm maszkolószalag 50m
757 Ft

30mm maszkolószalag 50m

757 Ft/tekercs
tekercs
Raktáron
(22 tekercs)
Várható kiszállítás 2023.10.04
757 Ft/tekercs
tekercs
Raktáron
(22 tekercs)
Várható kiszállítás 2023.10.04

30 mm szélességű, 50 méter hosszú festő maszkoló szalag. Ragaszd le vele a festés megkezdése előtt a megvédendő területeket, és spórolj rengeteg időt és energiát, amit nem kell a festés után takarítással töltened! 

Erre is szükséged lehet
Részletek

Krepp ragasztószalag - maszkolószalag

 

Ezek a papír alapú, krepp festőszalag, vagy ragasztószalag néven ismert termékek a festő munka megkezdése előtt kerülnek minden esetben leragasztásra.

Maszkoló szalag festéshez

 

Általános felhasználása a festendő terület elkülönítése a megóvandó területtől. Ráragaszthatjuk műanyag, fém, fa, vagy csempe felületekre is. Még jobb megoldás lehet, hogy ha ezzel rögzítjük a felülethez a takarófóliát is, így az azon kívül, hogy nem tud elmozdulni, az esetlegesen lecsöpögő festék biztos, hogy nem kerül a megkímélni kívánt felületre.

 

Maszkolo szalag

A szalagok használatával elkerülhetjük, hogy hosszan és időigényesen távolítsuk el a rossz helyre esett festékcseppeket, foltokat, hogy az eltávolítás közben a hígító kárt tegyen értéktárgyainkban, hogy bosszankodnunk kelljen a rácsöpögő, ráfolyó festék miatti károkon.

 

A festék végeztével nagyon fontos, hogy a maszkoló szalag el legyen távolítva! A festék ugyan sok esetben nagyon gyorsan szárad, akár észre sem vesszük már rajta a nedvesebb foltokat, de mégis egy teljes új rétegről van szó, amelyet nem szeretnénk felsérteni. Éppen ezért óvatosan húzzuk fel a széleknél, akár az ujjunkat támasztékul használva is segíthetjük ezt a folyamatot. Nagyon fontos, hogy ne hagyjuk rajta a maszkoló termékek egyik változatát sem a leragasztott felületeken, mert azok nem hosszú távú védelemre lettek legyártva, eltávolításuk nehézkessé válhat, ha túl sokat várunk.


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Miért éri meg a Mentool.hu online áruházban vásárolni?

Valós raktárkészletről vásárolhatsz. Mit is jelent ez? Azt, hogy nálunk mindig láthatod, hogy egy-egy árucikk megtalálható-e raktárunk polcain és ha igen, milyen darabszámban. Raktárunk Magyarországon található, éppen ezért nem kell várnod arra, hogy külföldi telephelyekről beszállítassuk a termékeket. Oldalunkon a termékek neve mellett mindig jelezzük a rendelkezésünkre álló darabszámot, így nem érhet meglepetés. Ez gyorsabb összeszedést, számlázást és kiszállítást jelent neked!
Sőt! Van még egy szuper ajánlatunk is számodra! Abban az esetben, amennyiben extra gyorsasággal szeretnéd megkapni csomagod, már választhatod prémium gyorsaságú kiszállításunkat is!*

Törzsvásárlói rendszerünkkel regisztrált vásárlóként akár minden megrendelésed kapcsán kedvezményekben részesülhetsz. 

Online barkácsáruházunkat egy családias kisvállalkozásként emlegetjük mi is. Egy ténylegesen családi vállalkozásból indult, mára pedig további munkaerővel is bővült online bolt vagyunk. Ha mellettünk döntesz, akkor egy magyar kisvállalkozást támogatsz, a mi fejlődésünket segíted!

Hírlevél feliratkozás esetén elsőként értesülhetsz a legújabb akciókról és újdonságokról. Mindazonáltal hírlevél feliratkozóinknak időről időre speciális, csak a hírlevélből elérhető akciókkal is készülünk!

A 2021-es évtől szeretnénk kedveskedni azoknak a vásárlóinknak is, akik ajándékot keresnek barkácsolni szerető családtagjaiknak, ismerőseiknek. Oldalunkon már megtalálhatóak a plasztik ajándékkártyák, amelyek kiszállítását kérheted házhozszállítással a kért címre, de akár szállító partnereink, az MPL vagy GLS átvevőpontjaira is. Sőt, előre fizetés esetén akár egyenesen a megajándékozottnak. A legkisebb összegtől találhatsz már nálunk ajándékkártyát, amit felhasználva azt vesz magának az ajándékozott, amit csak szeretne, amire igazán szüksége van. 

Segítünk! Elakadtál a vásárlásban? Többre lenne szükséged valamiből, mint ami rendelkezésünkre áll? Hívj minket a +3670/635-8665 -ös telefonszámon, vagy érdeklődj a webshop@mentool.hu e-mail címen és lehetőségeinkhez képest minél hamarabb igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat, megválaszolni a feltett kérdéseket.

*Ez alól kivételt képeznek azok a megrendelések, amelyeket hétvégén, ünnepnapokon, piros betűs ünnepeken adsz le, vagy amelyek hosszuknál, vagy a termékek sokféleségének okán több, mint 1 óra alatt készíthetőek csak össze és 11 óra után kerültek leadásra.
Amennyiben olyan termék van a kosaradban (talicskádban), amely nincs éppen raktárunkban, úgy a hiányzó darabokat beszerezzük neked és raktárunkba érkezés után küldjük őket számodra. A raktáron találhatóakat pedig prémium gyorsasággal szállítjuk ki neked.  

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!