30mm festő-maszkolószalag 50m
30mm maszkolószalag 50m
692 Ft

30mm maszkolószalag 50m

692 Ft/tekercs
tekercs
Rendelhető
692 Ft/tekercs
tekercs
Rendelhető
Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap

30 mm szélességű, 50 méter hosszú festő maszkoló szalag. Ragaszd le vele a festés megkezdése előtt a megvédendő területeket, és spórolj rengeteg időt és energiát, amit nem kell a festés után takarítással töltened! 

Erre is szükséged lehet
Részletek

Krepp ragasztószalag - maszkolószalag

 

Ezek a papír alapú, krepp festőszalag, vagy ragasztószalag néven ismert termékek a festő munka megkezdése előtt kerülnek minden esetben leragasztásra.

Maszkoló szalag festéshez

 

Általános felhasználása a festendő terület elkülönítése a megóvandó területtől. Ráragaszthatjuk műanyag, fém, fa, vagy csempe felületekre is. Még jobb megoldás lehet, hogy ha ezzel rögzítjük a felülethez a takarófóliát is, így az azon kívül, hogy nem tud elmozdulni, az esetlegesen lecsöpögő festék biztos, hogy nem kerül a megkímélni kívánt felületre.

 

Maszkolo szalag

A szalagok használatával elkerülhetjük, hogy hosszan és időigényesen távolítsuk el a rossz helyre esett festékcseppeket, foltokat, hogy az eltávolítás közben a hígító kárt tegyen értéktárgyainkban, hogy bosszankodnunk kelljen a rácsöpögő, ráfolyó festék miatti károkon.

 

A festék végeztével nagyon fontos, hogy a maszkoló szalag el legyen távolítva! A festék ugyan sok esetben nagyon gyorsan szárad, akár észre sem vesszük már rajta a nedvesebb foltokat, de mégis egy teljes új rétegről van szó, amelyet nem szeretnénk felsérteni. Éppen ezért óvatosan húzzuk fel a széleknél, akár az ujjunkat támasztékul használva is segíthetjük ezt a folyamatot. Nagyon fontos, hogy ne hagyjuk rajta a maszkoló termékek egyik változatát sem a leragasztott felületeken, mert azok nem hosszú távú védelemre lettek legyártva, eltávolításuk nehézkessé válhat, ha túl sokat várunk.


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Gyártói Cikkszám:
602712
Gyártó:
Mentool
Cikkszám:
vmb_05296
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!