FORTUM satuk

Egy szupererős satu nem hiányozhat otthonról! Ugye Te is így gondolod? Már meg is van a helye a Fortum satunak, csupán meg kell vásárolnod? Nálunk többféle Fortum satut és állítható asztalos bakot is vásárolhatsz, amelyekkel könnyebben végezheted el a munkafolyamatokat. Nézz be hozzánk a Mentool.hu oldalra és válogass kedvedre a Fortum satuk és további több ezer termékünk közül.Fortum satuk

 

Satu minden valamire való műhelyben található. Segítségével munkadarabokat tudunk – reményeink szerint – atom biztosan rögzíteni. A célnak megfelelő satu kiválasztásánál meg kell vizsgálnunk a súly, az összeszorító erő, az anyag, és a befogás tartomány paramétereit. Célszerű olyan gyártó termékét választani, amely már bizonyított. A Fortum termékek nem csak megbízható minőséget, de elérhető árakat is biztosítanak!

         

HRC 50-54 keménységű Fortum satuk

 

Most satufékeztél egyet, mert nem ismered, mit jelent ez a jelölés? Akkor a legjobb helyen jársz! A továbbiakban ugyanis beavatunk az általunk kínált kiváló minőségű Fortum satuk titkaiba! Az ismeretek birtokában pedig Te is könnyedén kiválaszthatod, melyikre van szükséged!

Az általunk kínált minden Fortum satut fix, hrc 50-54 keménységű edzett pofák jellemeznek. A legtartósabb gömbgrafitos acélöntvényből készült eszköz akár 30%-kal szilárdabb a hagyományos, piacon megtalálható termékeknél. Melyiket teszed kosárba? A paraméterek és műszaki adatok a termékek adatlapján olvashatóak!

 

Asztalosbak

 

Használd bárhol, bármikor, nagy teherbírásának köszönhetően ezerféle folyamatnál biztonságosan használhatod – aztán csukd össze néhány mozdulattal és tárold egyszerűen. Kis helyen elfér, és nagy segítséget nyújthat asztalos – vagy más munkád során.

 

Egyéb termékek a Mentool.hu oldalon

 

Az acélöntvény satut már kiválasztottad, de jól jönne még egy kézi fűrész is? További kézi szerszámok között is válogatnál? Termékeinket megtalálod a jól felépített kategóriák között, avagy a keresőmező használatával! Amennyiben úgy látod, nincs raktáron a keresett termék, akkor is megrendelheted, mi pedig a tőlünk telhető legrövidebb időn belül beszerezzük és kiszállítjuk Neked!

 

Szállítási információk

 

A rendelés véglegesítése során lehetőséged van kiválasztani a szállítási módot a rendelkezésre álló különböző lehetőségek közül. Természetesen személyes átvételre is van opció. Személyes átvétel esetén kérjük, várd meg a csomag elkészültéről szóló visszaigazoló email-t, csak ezt követően indulj el telephelyünkre!

 

További kérdésed maradt?

 

Nem sikerül a hírlevél feliratkozás vagy a bolt működésével kapcsolatban kérdeznél? A Mentool.hu csapata erre is biztosít lehetőséget számodra! Ügyfélszolgálatunk minden munkanap 8-16 óráig érhető el a +36706358665-ös telefonszámon vagy online az ugyfelszolgalat@mentool.hu mail címen!