Satuk

Satut keresel? Akkor nyomban satuzhatsz, mert tőlünk különböző pofamérettel rendelkező, strapabíró darabokat szerezhetsz be. Ráadásul a hagyományosnak számító satuk mellett még összecsukható és állatható méretű szerelőbakkal is készültünk! Mire vársz még? Csapj le gyorsan arra, amire szükséged van!Satuk

 

A mindened a fúrás-faragás vagy inkább csak hobbi barkácsoló vagy? Akármelyik is igaz rád, az egészen biztosan megtapasztaltad már, milyen fontos rögzíteni munka közben a munkadarabot. A jó satu biztonságos módon rögzít Neked mindent, amivel csak dolgozol! Az asztali satu pedig kis helyet foglal, könnyen áthelyezhető, mégis hatalmas segítséget jelenthet fúrásnál, vágásnál, kötözésnél is.

 

Melyek a legjobb satuk?

 

Erre könnyű a válasz! Az, amelyikkel zavartalan a munkavégzés! Ezt mi is tudjuk, ezért erős, acél öntvény satuk közül választhatod ki a számodra ideális darabot. 100, 125 és 150 mm pofaszélességű termékek várnak rád kínálatunkban. Satut nem minden héten vásárol az ember, válassz körültekintően a rendelkezésre álló információk alapján – mi a segítségedre vagyunk, ha nem tudsz dönteni!

 

Állítható asztalosbak - satuk

 

Ez egy igazán jolly joker termék, mert saját igényeidnek megfelelően Te állíthatod be a magasságát, ez ráadásul nagyon könnyű feladat. A munkavégzés után pedig egyszerűen összecsukható, kis helyen tárolható. Mit szólsz?

 

Mire van még szükséged?

 

A satuk (rögzítők) után vetnél egy gyors pillantást például YATO erővágónkra is? Esetleg mást keresel? Számunkra az átlátható rendezés fontos szempont, így a keresett termékeket jól felépített kategóriák közé sorolva találhatod meg. Éppen ezért csak azt kell eldöntened, hogy vízszereléshez, fűtésszereléshez, otthonod vagy kerted felújításához keresel-e új szerszámokat, kiegészítőket. Természetesen használhatod a keresés mezőt is. Ide csak be kell írnod a keresett árucikk nevét és a nagyító ikonra nyomni!

 

Kedvező árak, széles kínálat – ez a Mentool.hu!

 

Törekszünk arra, hogy online boltunkban minden szükséges információt megtalálj, ami segít téged a vásárlás során. Termékeinket jól bevált gyártók készletéből szerezzük be és azt is mutatjuk minden egyes termék mellett, hogy éppen hány darab érhető el belőlük raktáron. Többet rendelnél? Semmi gond! Jelezd nekünk email formájában és pikk-pakk intézkedünk!

 

Kérdezhetsz is tőlünk!

 

A Mentool.hu az az oldal, ahol szívesen segítünk, ha elakadtál a rendelés során vagy kérdeznél még valamelyik termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban. Ügyfélszolgálatos munkatársaink munkanapokon 8-16-ig állnak szíves rendelkezésedre! Mail címünk: webshop@mentool.hu, telefon: +36706358665.