Szerszámkészletek

7termék17

1000 Voltig hitelesített, 7 darabos, szigetelt Milwaukee csavarhúzó készlet a pontos és biztonságos munkához! Nincs több kifogás, nincs több aggódás, a hagyományos csavarhúzók helyett villanyszerelési munkáidhoz válaszd ezt a prémium minőségű acélból készült, két komponensű softgrip markolattal rendelkező, korrózióálló és csúszásmentes kialakítású csavarhúzó készletet! Rendeld meg online, készletről!

Raktáron: 2 darab
17 552 Ft/darab
darab

Színkódos Milwaukee lemezvágó olló készlet ergonómikus gumi markolattal

Lecserélnéd lemezvágó ollódat? Nem találtad meg még a tökéletes szerszámot lemezvágáshoz? Ezzel a 3 darabos készlettel most biztosra mehetsz! Színkódos jelöléssel ellátott, jobbos, balos és egyenes, kézi, áttételes lemezvágó készlet, amely elengedhetetlen számos szambunkához, de bárkinek szüksége lehet rá, aki lemezekkel, erős hálókkal dolgozik. Erős vágóél és tartós, ergonómikus gumibevonatú markolat teszi ezeket a szerszámokat nem csak kimagasló teljesítményűvé, de közkedveltté is.

Raktáron: 1 darab
17 831 Ft/darab
darab

Vásárold meg új, minőségi, Milwaukee csavarhúzó készleted online, egyszerűen! Esztétikus és praktikus kialakítás, erős, mágnesezett bit hegyek, csavarkulcsos rásegítésre is alkalmas szár, kell ennél több? Nálunk mindig láthatod az éppen raktáron lévő készletet, és regisztráció esetén még törzsvásárlói pontokat is gyűjthetsz! 

Raktáron: 1 darab
17 780 Ft/darab
darab

Milwaukee Minibox

Nem jó a szemmértéked? A pontosság híve vagy? Szükséged lenne egy apró segítségre, hogy a kedvenc festményed a falon ne legyen ferde? Ezzel a 10 centiméteres Milwaukee vízmértékkel pontosan beállíthatod vízszintbe. Jól hangzik, nemde?

2 769 Ft/darab
Nincs raktáron