Akkus fűrészgépek

Fűrészmunka vár rád? Akkor egészen biztosan jól jönnek majd a belevaló akkus szerszámgépek! Az akkus fűrészgépek, mint a körfűrész és szablyafűrész számos munkafolyamat kapcsán kisegíthet a bajból. Kint dolgozol a tanyán és elment az áram? Nincs még kiépítve a hálózat új házadnál? Biztosra mennél és nem vesződnél a hosszabbítókkal, kábelekkel? Semmi gond, segítünk! Olvass tovább és ismerd meg profi akkumulátoros fűrészgépeinket!Akkus fűrészgépek

 

Készen állsz, hogy mélyebb vizekre evezz? Akkor tarts velünk és ismerd meg az akkus szerszámgépek világát. Ezek a termékek profi munkavégzést tesznek lehetővé – nem csak profik számára! Nem kizárólag ipari körülmények között, de házi barkácsolás esetén is megbízható társaid lesznek.

 

Mire való az akkumulátoros szablyafűrész?

 

Ezek a fűrészgépek lengőfűrész néven is ismertek. Durvább vágásokhoz, gallyazás, bontás esetén is igen jó szolgálatot tesznek. Szokás fa, fém vagy műanyag feldolgozásához is használni ezt a terméket. Fontos tudni, hogy elősorban mindig az akkus fűrészgépekbe befogott fűrészlap határozza meg a felhasználás területét.

 

Mire való az akkus körfűrész?

 

Egyenes vonalú, precíz és gyors vágások elvégzésére alkalmas ez a fajta akkus fűrészgép. Remekül megállja a helyét forgácslap, rétegelt lemez, fagerenda, padlólemezek professzionális módon történő darabolásánál is. Válassz hozzá megfelelő fűrészlapot, aztán kezdődhet is a munka!

 

Amit még jó, ha tudsz akkus fűrész termékcsoportunkról!

 

Fő a biztonság! Az általunk kínált EXTOL Industrial termékek csúszásmentes, biztonsági markolattal vannak ellátva. További nagyon jó hír, hogy a sorozat minden típusa azonos akkuval működik! A műszaki adatok minden termékadatlapján feltüntetésre kerültek. Válassz a tájékoztató alapján tervezett munkádhoz a kínálatunkban lévő gépek közül!

 

Mit tennél még kosárba?

 

Jó, ha tudod, hogy a Mentool.hu webáruház oldalán több ezer minőségi termék, többek között szerszámok, szerszámgépek, fűtésszerelési, vízszerelési és kötőelem termékek várnak rád raktáron! A kerti szerszámok között például szétnéztél már? Használd a keresőmezőt, írd be a kívánt termék nevét, méretét, színét vagy márkáját, nyomj a nagyító gombra (szűrés) és máris a termék adatlapján találhatod magad! Amennyiben minket választasz, a kedvező árak és gyors kiszállítás mellett teszed le voksodat.

 

Rendelés menete

 

Válaszd ki a kívánt termékeket, majd kattints a talicska ikonra. Itt véglegesítheted a rendelésedet, kiválaszthatod a számodra ideális szállítási és fizetési módot. Amennyiben vásárlói fiók tulajdonos is vagy, úgy elmentheted a kiszemelt terméket és egy későbbi belépés során innen folytathatod a vásárlást. Ennek a funkciónak köszönhetően ismételt látogatásod alkalmával nem kell újra kikeresned, amire egyszer már rátaláltál.

 

További információk

 

Nagyobb tételben rendelnél? Esetleg nem megy a feliratkozás hírlevelünkre? Netán elfelejtetted a vásárlói fiókba való belépéshez használt adatokat? Keress minket email formájában vagy telefonon. Készséggel segítünk! Mail címünk: ugyfelszolgalat@mentool.hu, telefonszámunk pedig: +36706358665. Munkanapokon 8-16 óráig fogadjuk hívásodat.