Asztalos derékszögek

Vásárold meg új derékszöged különböző szárhosszúsággal a legtöbb munkafolyamathoz! Az asztalosipari munkákhoz is megfelelő kézi szerszámokkal bejelölheted a 90°-os szögeket, vagy felrajzolhatod őket a későbbi munkafolyamatokhoz. A derékszögek végén lévő ütközők megkönnyítik a munkadarabhoz történő igazítást is, így a munkavégzés még könnyebbé és gyorsabbá válik!


2termék12

A 250 mm-es szárhosszal rendelkező, fém ütközővel ellátott asztalos derékszög nem csak akkor lesz hasznodra, ha asztalosként dolgozol. Használata egyszerű, könnyen bejelölheted vele a 90 fokot, vagy fel is rajzolhatod azt a későbbi munkafolyamatokhoz. Ne bízz a szemmértékben, mérj pontosan, akár egy mester! A Top tools asztalos derékszög 250mm-es változatát online is megrendelheted, egyszerűen!

Raktáron: 3 darab
704 Ft/darab
darab

A 350 mm-es szárhosszal rendelkező, fém ütközővel ellátott asztalos derékszög nem csak akkor lesz hasznodra, ha asztalosként dolgozol. Használata egyszerű, könnyen bejelölheted vele a 90 fokot, vagy fel is rajzolhatod azt a későbbi munkafolyamatokhoz. Ne bízz a szemmértékben, mérj pontosan, akár egy mester! A Top tools asztalos derékszög 350mm-es változatát online is megrendelheted, egyszerűen!

Raktáron: 3 darab
795 Ft/darab
darab