Csappantyú gumik - békaszelepek

A különböző kút változatok esztétikus kiegészítői lehet kertednek, valamint nagy segítségedre szolgálhatnak a napi locsolás, öntözés kivitelezésénél is. A kutakat azonban, mind minden más használati tárgyat, időközönként szükségszerű karbantartani annak érdekében, hogy megfelelően működjön. A megelőzés a legjobb barátunk lehet, de ha már megvan a baj, akkor sem kell kétségbe esnünk. A kutak visszacsapó szelepének gumi alkatrészei a mechanikai sérülések, szakadások mellett a hosszas használatból adódó elöregedés, elérés esetén is cserére szorulhatnak. Ne aggódj, nem kell egy teljesen új kutat venned ebben az esetben sem! A visszacsapó szelepek ezen gumi alkatrészei cserélhetőek! Rendeld meg a számodra megfelelő méretet online, és használd tovább egészséggel kerti kutad! 


2termék12

Két colos átmérőjű, cserélhető, maxi, kút csappantyú gumi. Használható különféle kutakba, amennyiben a méret megfelelő. Egyszerűen cserélhető termék, melynek karbantartásával többszörösére növelhető a kút élettartalma.

Raktáron: 1 darab
900 Ft/darab
darab

6/4"-2"-os átmérőjű, cserélhető kút csappantyú gumi. Használható különféle kutakba, amennyiben a méret megfelelő. Egyszerűen cserélhető termék, melynek karbantartásával többszörösére növelhető a kút élettartalma.

Raktáron: 3 darab
750 Ft/darab
darab