Cservágó fűrészek

A ház körüli rendrakás egyik alapvető eleme a már öreg, kitört vagy elhalt fás szárú növények, fák kivágása, felaprítása és betárolása, vagy hulladéktelepekre történő elszállíttatása, esetleg komposztálása. Ezeket a keretes fűrészeket univerzálisan tudod használni mind száraz, mind nyers fa vágására. Válaszd ki a számodra megfelelő méretet, és rendelj hozzá akár egyből pót fűrészlapokat is! 


6termék16

Vágj hatékonyan mind száraz, mind nyersfa ágakat, fásszárú növényeket! A 762 mm-es fűrészben a gyorsfeszítő biztosítja a gyors és hatékony, erősen rögzített fűrészlap cserét. Az ellipszis profilú acélkeret jól fogja bírja a megpróbáltatásokat a Te kertedben is!

Raktáron: 3 darab
1 779 Ft/darab
darab

Vágj hatékonyan mind száraz, mind nyersfa ágakat, fásszárú növényeket! A 812 mm-es fűrészben a gyorsfeszítő biztosítja a gyors és hatékony, erősen rögzített fűrészlap cserét. Az ellipszis profilú acélkeret jól fogja bírja a megpróbáltatásokat a Te kertedben is!

Raktáron: 2 darab
1 948 Ft/darab
darab

Vágj hatékonyan mind száraz, mind nyersfa ágakat, fásszárú növényeket! A 912 mm-es fűrészben a gyorsfeszítő biztosítja a gyors és hatékony, erősen rögzített fűrészlap cserét. Az ellipszis profilú acélkeret jól fogja bírja a megpróbáltatásokat a Te kertedben is!

Raktáron: 2 darab
2 033 Ft/darab
darab

Vágj hatékonyan mind száraz, mind nyersfa ágakat, fásszárú növényeket! Az 533 mm-es fűrészben a gyorsfeszítő biztosítja a gyors és hatékony, erősen rögzített fűrészlap cserét. Az ellipszis profilú acélkeret jól fogja bírja a megpróbáltatásokat a Te kertedben is!

Raktáron: 5 darab
1 525 Ft/darab
darab

Vágj hatékonyan mind száraz, mind nyersfa ágakat, fásszárú növényeket! A 610 mm-es fűrészben a gyorsfeszítő biztosítja a gyors és hatékony, erősen rögzített fűrészlap cserét. Az ellipszis profilú acélkeret jól fogja bírja a megpróbáltatásokat a Te kertedben is!

Raktáron: 2 darab
1 856 Ft/darab
darab