Csigafúró HSS

Éppen HSS gyorsacél csigafúró szárakat keresel? A legjobb helyen jársz! Hagyományos és titán bevonatos száraink között megtalálod az összes hiányzó méretet! Amennyiben érdekelnek a részletek, ha következő munkádhoz nem megfelelőek a faanyagokhoz gyártott fúrószárak, akkor ideje lesz szerezned ezeket a remek gépi szerszám kiegészítők több méretben is. Hiszen tudod, tőlünk gyorsan, egyszerűen rendelhetsz online, a nap folyamán akkor, amikor neked a legmegfelelőbb. Olvass tovább és töltsd meg kosarad a szerszám kiegészítők ezen változataival is!


57termék
 

Csigafúró HSS – mire való?

 

Ezeknek a fúrószáraknak a segítségével hengeres furatok készíthetőek. A szár két forgácsoló éle végzi el a munkát, a spirális hornyok pedig elvezetik a munka során keletkező forgácsot a lyukból. Természetesen a lyukak elkészülte után javasoljuk minden esetben azok megtisztítását. Ehhez a leggyorsabb módszer, ha sűrített levegőt nyomunk bele, vagy ha kiporszívózzuk a maradványokat. Kínálatunkból könnyedén kiválaszthatod a hiányzó méreteket. Ezt követően csak néhány kattintás és házhoz is rendelheted az összes terméket!

 

Gyorsacél fúrószár-csigafúró

 

A HSS betűkóddal ellátott gépi szerszám kiegészítő gyorsacélból készült. Ez a termék kiválóan alkalmas fémekhez, például zártszelvények furatolására, műanyagokhoz vagy fa, farostlemez fúrásához. A hss csigafúró olcsó és jó megoldás általános, ház körüli munkálatokhoz. Lágyabb fémekhez és acélhoz ezt a változatot használd.

 

Titán bevonatos fúrószárak

 

Az acél alapú, titán megerősítéssel készült fúrószár kiváló keményebb anyagok, kiemelten fémek fúrására. A bevonatnak köszönhetően nagyobb kopásállóság, megnövelt élettartam jellemzi ezt a tartozékot.

 

Milyen méretben érhetőek el a HSS fúrószárak?

 

Kínálatunkban minden népszerű gyorsacél csigafúró méretet felvonultattunk, hogy akár egy egész készletet is be tudj szerezni magadnak, amennyiben szeretnél! Így lecsapahatsz akár már most a 3,2 mm, 4 mm, 4,2 mm, 3,5 mm, 7,5 mm, 8,5 mm, 9,5 mm, 4,5 mm, 5,5 mm, 6,5 mm, 9 mm, 6 mm, 3 mm, 8 mm, 7 mm, 5 mm változatokra is. Melyikre lenne szükséged?

 

Gépi szerszám tartozék – raktáron!

 

Böngészés közben már biztosan rájöttél, hogy a Mentool.hu az az oldal, ahol minőségi szerszám és tartozék kínálat vár Rád. A csigafúró termékből darabonként is beszerezheted a hiányzó méreteket, ám ha az alapoktól indulsz, akkor dobj egyet a kosárba fúrókészleteink közül is!

 

Hogyan találhatod meg, amit keresel?

 

Ennél mi sem egyszerűbb! Használhatod a keresés mezőt a termék neve alapján vagy böngéssz a jól felépített kategóriák között és válaszd ki a Neked tetszőt! Akármelyik módot választod, a vásárlás gyors lesz, hiszen nem kell kígyózó sorok végére beállnod, csupán néhány kattintással megrendelned, amiket szeretnél!

 

Fontos információk!

Online műszaki boltunkat folyamatosan fejlesztjük, éppen ezért igyekszünk az egyes termékek mellett feltüntetni a fontos adatokat (gyártó, jelenleg elérhető mennyiség, stb.) és további hasznos, gyakorlati tippeket is.

 

Ha nagyobb tételben rendelnél…

 

Természetesen erre is van lehetőséged! Csak írd meg nekünk, pontosan miből és mennyit szeretnél. Kérjük, ügyelj a pontos fogalmazásra, hiszen hibás vagy hiányzó adatok esetén a beszerzési és szállítási folyamat kicsit több időt vehet igénybe a pontos egyeztetés fontossága miatt.

 

Maradt még kérdés?

 

Nem megy a hírlevél feliratkozás? Nem tiszta a személyes átvételi lehetőség menete? Kérdezz tőlünk bátran, profi ügyfélszolgálatosainkat munkanapokon 8-16 óra között érheted el email-ben vagy telefonon! Nálunk mindig Te vagy az első!