Csigamenetű fafúrók

Csiga-biga, gyere ki, ég a.....kezed alatt a munka! A csigamenetű fafúrók közül Te is ki fogod tudni választani azt a méretet, amely tökéletes lesz számodra a faanyagok fúrásánál. 
De mitől is különleges ez a hatszögletű befogással rendelkező fafúró?
A hatlapú befogásnak köszönhetően a fúrószár nem fordul el a fúrótokmányban, így biztonságos és pontos rögzítést biztosít. A csiga menet egy különleges vágóél, amely megkönnyíti a faforgács kifezetését, a menet központosító csúcs pedig hatékony munkát ígér. Választottál már? Segíthetünk? 


2termék 12

Csigamenetű fafúrók

A hengeres befogású fúró szárak mellett a hatszögű befogású fafúrók is nagyon közkedveltek a házi barkácsolók és szerelők körében. Amennyiben fa anyag szerelését tervezed vagy bútorok összeszerelése a következő feladatod, úgy biztosak vagyunk benne, hogy a bitfejek és csavarok mellett fafúró szárakra is szükséged lesz. 


Hatszögletű befogású csigamenetű fúrószár

 

Hatszögletű befogás? Nem lapos, nem csavart, hanem spirál csiga? Faanyagok fúrásához? Ha minden kérdésre igen a válaszod, akkor ezek a típusú fúrószárak lesznek neked is megfelelőek fához. Mérd fel milyen átmérőjű lyukat szeretnél fúrni és milyen a géped befogása, majd tedd a kosaradba és rendeld meg. 

Megtaláltad a megfelelő termékek leírását? Elolvastad a szükséges információkat? További kérdésed van? Keress minket bizalommal és amilyen gyorsan csak tudunk választ adunk minden kérdésedre! 
Tedd a kosaradba az összes szereléshez szükséges árucikket, válaszd ki a fizetési és szállítási módot és véglegesítsd vásárlásod! Amennyiben 12 óráig megerősíted vásárlásod a csomagodat már akár másnap megkaphatod!

#150 #110 #220 #250 #300 #290 #2022 #350 #cikkszám #bruttó #raktáron #makita #acél #anyag #készült #kosár #keresés #mail #keresés #információk #szűrés #mind #üres #felhasználó #kft #rendezés #szívesen #alapján #például #összes #kérjük #azokat #lehetővé #található #szár