Dekopír fűrészlapok

A fűrészelés fáradtságos, nehéz munka volt a dekopír fűrész és a hozzájuk megfelelő dekopír fűrészlapok feltalálása előtt. Nekünk már nagy szerencsénk van, hogy ez a remek elektromos szerszám leegyszerűsítette a munkafolyamatot! Szerezz be dekopír fűrészlap termékünkből, hogy pontosan, gyorsan és örömmel dolgozhass!


1termék 11

Dekopír fűrészlapok

 

A dekopír fűrészlapok azok a dekopír fűrészekhez használható gépi szerszám kiegészítők, amelyek megkönnyítik a különböző vágások elvégzését fémeken, műanyagokon és faanyagokon. Sokoldalúan használható eszközök, amelyek kiváló vágási pontossággal és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Nem véletlen, hogy a szakmunkákon kívül egyre több hobbi barkácsoló szerszámkészletében is megtalálhatóak.

 

Dekopír vagy szúrófűrész

 

Ez a két elnevezés ugyan azt a remek szerszámgépet takarja. A dekopír fűrész egy nélkülözhetetlen szerszám, hiszen gyorsan és könnyedén lehetséges vele a munka. Nem olyan fárasztó, mint a kézi fűrészelés. A vágáshoz nem kell nagy erőt kifejteni, az eredmény pedig sokkal precízebb, szebb lesz. Sőt, vannak olyan esetek, amikor hagyományos kézi fűrésszel nem is tudjuk elvégezni azt a munkát, amit egy dekopír fűrésszel játszi könnyedséggel megoldunk.

 

Mit lehet dekopírral vágni?

 

Elsősorban különböző faanyagok, fűrészporos lapok vágásához ideális, de lehetséges más anyagok, például fém, műanyag feldolgozása is a megfelelő lappal. Vágd vele méretre a lambéria léceit és a laminált padlólapot, alakítsd az OSB lemezt vagy alkoss valami egyedit. Ez a gép kiváló társad lesz a munkában!

 

Dekopír fűrészlapok

 

Ez a termék a fűrész lelke, hiszen ez végzi el a gyakorlati munkát. Természetesen minden anyag más-más kialakítású fűrészlap használatát kívánja meg. A finom kialakítású termékek fa pontos és sallangmentes szabását teszik lehetővé, a durva, hosszú fogakkal ellátott fűrészlapok pedig keményebb anyagokhoz, fémekhez is alkalmasak.

 

Dekopír fűrészlapok – 5 részes készlet - gépi szerszámok

 

Égsz a vágytól, hogy elkezdhesd a munkát? Szerezd be a Milwaukee gyártó által válogatott ötrészes készletet, melyben együtt vannak a szakemberek által használt legnépszerűbb fűrészlap méretek!

 

Hasznos tippek!

 

A munka megkezdése előtt érdemes a vágás helyét bejelölni a munkadarabon, így elkerülhető az elcsúszás, elrontott vágás. Emellett figyelni kell a fűrészlap állapotát is. Mint minden eszköz, így a fűrészlap is elkophat, ami ferde vagy nem egyenletes vágást eredményezhet. Cseréld le időben az elkopott lapot!

 

További top termékek a Mentool.hu oldalról

 

Még nem szereztél be mindent? Szükséged lenne még egy jó vágókorongra is? Használd a keresés és szűrés funkciót, ha konkrét terméket keresel, vagy szörfölj a jól felépített kategóriák között. Biztosan megtalálod majd, ami a barkácsoláshoz, felújításhoz szükséges!

 

Ne maradj le a hírlevél feliratkozásról

 

Azok a vásárlók, akik feliratkoznak hírlevelünkre, első kézből értesülhetnek legújabb termékeink érkezéséről és időről-időre meglepjük őket kizárólag a hírlevélből elérhető akciókkal is. Ugye, milyen jól hangzik?

 

Még mindig üres a kosár?

 

Hiányoznak még információk? Az ügyfélszolgálat mindenek felett azért van, hogy a segítségedre legyen, ha elakadtál! Keresd elkötelezett munkatársainkat munkanapokon 8-16 óráig a webshop@mentool.hu email címen vagy telefonon, a +36706358665-ös számon!