Elekromos rovarcsapdák

Az elektromos rovarcsapdák megfelelő védelmet nyújtanak minden fényhez vonzódó repülő rovar ellen. Az UV-fény magához vonzza a rovarokat és bogarakat, a rácsokhoz érve a bennük lévő feszültség pedig gyorsan elpusztítja őket. 
Ha olyan gépet keresel, ami akár 1500 m2 területen is hatékonyan magához vonzza és csapdába ejti a szúnyogokat, akkor tekintsd meg Amplecta AMT-100-as készülékünket! 


6termék16

Az Amplecta MT-100-as készülékbe való tökéletes csalogatószer. Egy szúnyog sem fog tudni ellenállni ennek a szernek, amelyeket így a gép könnyűszerrel magába tud szippantani. Rendeld meg még ma online! 

Raktáron: 4 darab
6 092 Ft/darab
darab

Vásárolj elektromos rovarcsapdát, ha éttermet vagy olyan vendéglátóipari egységet üzemeltetsz, ahol a vendégek nyugalmát zavarhatják a nem kívánt repülő rovarok és bogarak! Természetesen, hogy ha erkélyedre, vagy balkonodra szeretnél beszerezni egy ilyen gépet, azt is megteheted. Élvezd a zavartalan pihenést ezzel a 6W-os elektromos rovarcsapdával!

Raktáron: 3 darab
9 823 Ft/darab
darab

A nagyágyú!

Az Amplecta MT-100-as készüléke a tökéletes megoldás abban az esetben, hogy ha akár 1500 m2-es területen szeretnéd körülbelül 80%-al csökkenteni a zavaró szúnyogok mennyiségét! Tökéletes megoldás gazdálkodóknak, esküvőhelyszíneknek, lovardáknak is. Vásárold meg a hozzá való csalógatószert is kínálatunkból!

Raktáron: 1 darab
52 442 Ft/darab
darab

2x15 W-os elektromos rovarcsapda a zavaró repülő bogarak és rovarok ellen. Már nem csak a vendéglátóipari egységekben élvezheted a gondtalan teraszozás élményét. Válogass kínálatunkból és rendeld meg online új elektromos rovarcsapdádat!

Raktáron: 3 darab
20 256 Ft/darab
darab

2x20 W-os elektromos rovarcsapda a zavaró repülő bogarak és rovarok ellen. Már nem csak a vendéglátóipari egységekben élvezheted a gondtalan teraszozás élményét. Válogass kínálatunkból és rendeld meg online új elektromos rovarcsapdádat!

Raktáron: 3 darab
25 768 Ft/darab
darab

Kis helyen elfér, 6 db uv led található benne és fehér színével remekül illeszkedik a házadba, mi az? Ezt az USB-s hordozható rovarcsapdát LED világítással magaddal viheted munkahelyedre, teraszodra, használhatod otthonod bármely helyiségében. Kipróbálnád te is? Itt a lehetőség! Kedvező áron megrendelheted online a Mentool.hu-tól!

2 736 Ft/darab
Nincs raktáron