Fafúrók hatszögletű befogással

Ahány fa, annyi igény, ahány igény, annyiféle fúrószár. Éppen úgy, ahogy a csigafúrók és a kőzetfúrók esetében, úgy a fafúrók között is találhatsz többféle kialakítású, vagyis más-más munkafolyamatokhoz megfelelő változatokat. 
Ezeknek a hatszögletű befogással rendelkező fafúróknak az a különlegessége, hogy hatszög befogással vannak ellátva, azaz ezzel kompatibilis szerszámgépekhez csatlakoztathatóak. 
Ezek után az online rendelésnél már csak arra kell figyelni, hogy megfelelőt válasszunk! Olvass tovább és nézd meg, neked melyik lesz a megfelelő!

Fafúrók hatszögletű befogással

Nézzük is meg, pontosan milyen fúrószár váltázoatokat találhatsz meg kínálatunkban hatszög befogással. 
A famunkák ellátásánál nem mindegy, hogy pontosan mit szeretnénk csinálni. Az előfúrások elvégzésénél fontos figyelni az azokat követő csavar méretére, hogy a telepítés gond nélkül megtörténhessen. Nincs is rosszabb, mint amikor az előfúrás túl nagy vagy túl kicsi.

Rendelésnél mindig ellenőrizd a pontos méreteket!

Hatszög befogással

 

A spirálfúró, vagy más néven csigamanetű fúró használható tömör fához, faforgácslaphoz, farostlemezhez és egyéb faanyagokhoz is. Előnye, hogy a különleges spirál kialakítás megakadályozza a beszorulást és elősegíti, hogy a faforgács gyorsan kihordódjon a felület belsejéből. 

A lapos fafúrók központosítottak, két mellékéllel rendelkeznek. Segítségükkel gyorsan, pontosan és tisztán tudjuk elvégezni a fúrási feladatokat. Használhatjuk őket forgácslapokhoz, puha fákhoz, kemény fákhoz, ácsoláshoz, tetőfedő munkákhoz, laminált lapokhoz is, de egyre figyeljünk! Soha ne használjuk őket ütvefúró módban. 

 

Kedvező árak, pontos információk, gyors szállítás

 

Neked melyikre lenne szükséged, milyen darab számban és méretben?

A fafúrók mellett a további szerelésekhez szükséges fúrószárakat, kötőelemeket és idomokat is megtalálhatod online webshopunk kínálatában. Darabos rendeléssel, gyors szállítással, és akár már személyes átvétellel is.
A kategóriák között található termékek mind-mind raktáron vannak, azaz a megadott mennyiségben jelzett árucikkek vásárlásod pillanatában magyarországi raktárunk polcain sorakoznak. 
Éppen ezért amikor kosárba helyezed ezeket a remek szereléshez szükséges eszközöket, úgy nem kell heteket, vagy akár hónapokat várnod a kiszállításra. 
Rendelj kényelmesen és gyorsan, online, a Mentool.hu-ról!

#490 ft #cikkszám #1.000 ft #1.270 ft #1.030 ft #bruttó #egységár #mail #cím #szűrés #központi #termékajánló #tól #jelszó #felhasználó #képek #árak #vállalunk #név #2022 #termék #kosár üres