Fafúrók hengeres befogással

Nem tudod milyen a géped befogása? Rendelés előtt mindenképpen ellenőrizd le, hogy szerszámgéped milyen befogással gyártott fúrószárakkal kompatibilis. Amennyiben hengeres a tokmány, úgy ezek a típusú, hengeres befogáshoz gyártott fafúrók lesznek számodra tökéletesek. 

Használhatod őket furnérlemezben, farostlemezben, puhafában, és kemény fa anyagokban is. Különböző faanyagok fúrásához válaszd a számodra megfelelő átmérő változatot! További fúrószár fajtákra is szükséged van? Válogasd össze a lépcsős fúrókat és a kőzetfúrókat is kínálatunkból, rendelj meg mindent, amire a munkához szükséged lesz egy helyről, raktárról!A fúrás a szögelés után a leggyakoribb háztartásokban is elvégzendő szerelési művelet. Gyakorisága azonban nem jelenti azt, hogy nem igényel megfelelő előkészítést és szerszámokat. Ha rosszul választjuk ki a fúrás helyét vagy a fúrószár méretét, akkor utána még a javítások miatt is főhet a fejünk. Sőt, még az sem mindegy, milyen fúrószárat használunk! A falak fúrásához kőzetfúróra, a fémek fúrásához csigafúróra lesz szükséged. Amennyiben nem megfelelő fúrószárat választunk feladatainkhoz, úgy nem csak eszközeink mehetnek tönkre, de a feladatot sem fogjuk tudni elvégezni.


Fafúrók hengeres befogással

A fafúrók, ahogy nevükből is sejteni lehet faanyagok, valamint fa alapanyagú anyagok (farostlemez, faforgácslapok) fúrásához lettek kifejlesztve. Különleges élkialakításuk segít, hogy a faanyagok felesleges roncsolása nélkül tudjunk velük dolgozni. 

A középen elhelyezkedő forgócsúcs a munkát könnyíti meg, a forgácsoló élek pedig biztosítják, hogy az anyag ne szakadjon ki, ne rongálódjon.


Szerszám a szerszámgéphez

Természetesen nem csak hengeres és hatszögletű befogással gyártott fúrószárak léteznek. Kínálatunkban találhatsz már SDS Plus befogású szerszámokat is. Ezekre akkor lehet szükséged, amikor a falazatfúrás vagy kőzetfúrás után ugyan azzal a géppel szeretnél faanyagokat is átfúrni. Ilyenkor nagyon fontos, hogy kapcsold ki az ütvefúrás funkciót. 

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a bit befogású fúrószerszámok is. Ezek a típusok nagyon előnyösek, amikor bútorokat szerelsz össze. Ilyenkor nem kell külön szerszámot használni a fúráshoz és ezt követően a csavarozáshoz. A fúró-csavarozó gépeknél egyszerűen kipattintjuk a bittartóból a használt bitet majd a helyére tesszük a fúrószárat. Ennyire egyszerű! 


Házhozszállítás vagy személyes átvétel?

Az információk között mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Legyen szó akár a termékek házhozszállításáról, akár azok személyes átvételéről, méretéről, a rendelés menetéről, vagy a törzsvásárlói rendszer működéséről.

Nálunk mindig láthatod azt is, hogy a kosárba helyezendő terméket milyen darabszámban tudod azonnal, raktárunk készletéből megrendelni. Az általános fúrási és csavarozási feladatok ellátása mellett még számtalan munkafolyamathoz találhatsz nálunk szerszámokat, szerelvényeket és munkavédelmi felszereléseket is. Válogass, tedd a kosaradba és vedd át csomagod gyors szállítással!

#690 #781915 #jelszó #781916 #781914 #781913 #781912 #781911 #781910 #781909 #2022 #adatvédelmi #elfogadom #adatok #áfa #üres #utca #kft #belépés #szombat #név #ipari #ingyenes #méret #kosár #cím #telefon #mail #00 12 #12 00 #minden jog fenntartva #550 ft #hossz #kosár üres #610 ft #360 ft #cikkszám ##befogás #hasznos #készlet #alkalmas #termék #kategóriák #furatot#két #idő #következő