Flasnik

Az öntözés és locsolás egyik legfontosabb kiegészítőit a vízműveket és szivattyúkat hosszú, hosszú évekig szeretnénk hibátlanul használni. Ezt az erős anyagok a legtöbb esetben garantálják, de bizonyos kopó alkatrészeket a használat, és az idő bizony megviselhet. Ha a legkisebb hibák felmerülésénél nem szeretnéd egyből a teljes, a legtöbb esetben drága és jó szolgálatot tevő gépet lecserélni, akkor javasoljuk, hogy csak a problémát orvosold cserélhető alkatrészekkel. Ebben lesznek segítségedre a flasnik, szivattyú csatlakozó peremek, tömítések. Egy kis utána járással és némi szereléssel ki is javíthatod a hibákat, az új berendezés megvásárlására szánt összeg törtrészéből. 


2termék12

1colos átmérőjű fém szivattyú csatlakozó perem öntözéshez, locsoláshoz - házi vízművekhez és szivattyúkhoz. A zavartalan locsolási szezon záloga a jó alkatrész.

Raktáron: 2 darab
1 096 Ft/darab
darab

BP-CP szivattyú peremcsatlakozó tömítéséhez használt fekete gumi flansni tömítés. A házi vízművek és szivattyúk könnyen cserélhető alkatrésze. Időszakos szervizelésével folyamatosan gond nélkül locsolhatunk.

Raktáron: 2 darab
128 Ft/darab
darab