Forrasztható réz idom

Forrasztható vörös réz idomra lenne szükséged? Esetleg a csövek közé is bekukkantanál? Netán félhollandi hiányzik? Vagy egy biztonságosan záró kupak? Nos, nálunk mindegyik megtalálható. Csak válaszd ki a megfelelő méretet, mi pedig leszállítjuk Neked, amilyen gyorsan csak lehetséges! Ha nem tudod, hogy pontosan mire használhatóak ezek a remek forrasztható réz anyagok, csövek és idomok, akkor is nyugodtan böngéssz tovább. A leírások között megtalálhatod kérdéseidre a válaszokat!

Kezdjük rögtön azzal, hogy pontosan mire használhatóak ezek az idomok és miért ennyire népszerűek a vízszerelés és a fűtésszerelés területén.

 

Forrasztható réz idomok

 

Ahogy nevük is mutatja, ezeket az anyagokat forrasztással tudjuk egymáshoz illeszteni, toldani és szerelni. Mivel külön menet vagy csatoláshoz használható rész nem található meg rajtuk, ezért a forrasztás után roncsolás nélkül bonthatatlan, azaz fix rendszereket tudunk belőlük kiépíteni.

A forrasztható réz idom felhasználása tehát vízszerelés és gázszerelés esetében is remek választás. Tartóssága miatt szerelhetünk vele a falazatban, de akár a padlózatban is.

 

Rézcső és réz idom

 

A réz csövezésre használt fajtái jó hővezetők, jól forraszthatóak és hegeszthetőek. A rézcsövek falon kívüli elhelyezése egyedi megjelenést kölcsönözhet a térnek. Az alábbiakban összefoglaltuk, mi mindent találsz kínálatunkban a remek réz anyagokból!

 

Réz, ameddig a szem ellát

 

Akár felújításhoz keresel réz termékeket, akár új csőrendszer kialakításán fáradozol, nálunk könnyedén, néhány kattintással beszerezheted a lágy és félkemény rézcsöveket illetve az illesztéshez szükséges idomokat. Toldó, félhollandi, falikorong és kupak csak néhány az idomok közül, melyekre munkád során szükséged lehet. Nézz be hozzánk és válogass kedvedre!

 

Réz csövek

 

A réz csöveket online barkácsboltunkból háromféle változatban vásárolhatod meg.

Találhatsz nálunk kemény, félkemény és lágy rézcsöveket. A lágy változatokat 5 méteres tekercsben, a kemény és félkemény fajtákat pedig méteresével tudod megrendelni tőlünk.

Természetesen a rézcsövek mit sem érnek a toldásukhoz, kiegészítésükhöz, vezethetőségükhöz használható idomok nélkül.

 

Réz csövekhez réz idomot

 

A forrasztható réz idomok különböző változatai pontosan ugyan azt a célt szolgálják, mint minden más épületgépészeti idom. Összekötnek, lezárnak és toldásaikkal ki tudjuk alakítani a csövek végleges helyét. Szerencsére nem kell sokat gondolkozni azon sem, hogy mire használhatóak, a nevük sok-sok mindent elárul ezekről a kis fickókról.
A félkerülővel és kerülővel például kikerülhetünk olyan épületrészeket, elemeket, amelyek nem beépíthetőek a rendszerbe.

A forrasztható réz szűkítővel összekapcsolhatunk egymással két eltérő átmérőjű forrasztható réz csövet.
A T és könyök idomokkal más irányba tudjuk továbbvezetni a csöveket vagy el tudjuk ágaztatni azokat.

Ugye, milyen egyszerű?! Ha mégis további kérdésed merülne fel, akkor keress bizalommal minket ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén. Választ találunk számodra!

 

A forrasztható idomokon kívül is van élet a Mentool.hu-n

 

Ha kész a rézcső forrasztás, viszont más vízszerelési munkád is van, akkor rendelj tőlünk hozzávaló kellékeket. Amikor csupán egy két gombos csaptelepre lenne szükséged, vagy 5 darab plusz csavart rendelnél, nálunk ezeket is megtalálod! Helyezd gyorsan a kosárba még a délelőtt folyamán, és akár már másnap használatba is veheted új termékeidet.