Fűrészlapok fához

Gyorsan és egyszerűen cserélhető fűrészlapok, több méretben, növények fás részeinek vágásához. Az ágvágó fűrészek és a hozzájuk kapható ágvágó fűrészlapok minden kerttel rendelkező háztartás alapvető szerszám kellékei. Akármelyik hosszúságú fűrészlap is számodra a legmegfelelőbb, regisztráció esetén minden megrendelésedért pontokat kapsz, amelyeket a későbbiekben bármikor felhasználhatsz!


6termék16

Cservágóra van szükséged? Használd ágvágásra, fás növényi részek darabolására ezt a 533 mm, azaz 53,3 cm hosszú fűrészlapot. Ha keretet is vásárolnál hozzá, azt is megteheted egy lépésben, online! 

Raktáron: 6 darab
561 Ft/darab
darab

Cservágóra van szükséged? Használd ágvágásra, fás növényi részek darabolására ezt a 300 mm, azaz 30 cm hosszú fűrészlapot. Ha keretet is vásárolnál hozzá, azt is megteheted egy lépésben, online! 

Raktáron: 4 darab
516 Ft/darab
darab

Cservágóra van szükséged? Használd ágvágásra, fás növényi részek darabolására ezt a 812 mm, azaz 81,2 cm hosszú fűrészlapot. Ha keretet is vásárolnál hozzá, azt is megteheted egy lépésben, online! 

Raktáron: 2 darab
563 Ft/darab
darab

Cservágóra van szükséged? Használd ágvágásra, fás növényi részek darabolására ezt a 762 mm, azaz 76,2 cm hosszú fűrészlapot. Ha keretet is vásárolnál hozzá, azt is megteheted egy lépésben, online! 

Raktáron: 2 darab
697 Ft/darab
darab

Cservágóra van szükséged? Használd ágvágásra, fás növényi részek darabolására ezt a 914 mm, azaz 91,4 cm hosszú fűrészlapot. Ha keretet is vásárolnál hozzá, azt is megteheted egy lépésben, online! 

Raktáron: 6 darab
752 Ft/darab
darab

Cservágóra van szükséged? Használd ágvágásra, fás növényi részek darabolására ezt a 610 mm, azaz 61 cm hosszú fűrészlapot. Ha keretet is vásárolnál hozzá, azt is megteheted egy lépésben, online! 

542 Ft/darab
Nincs raktáron