Fűrészlapok fémhez

A faanyagok fűrészelése és hasítása mellett a különböző fémekhez való fűrészlapok is jó szolgálatot tehetnek számodra. Ha nem szeretnél az utolsó pillanatban szaladgálni a megfelelő kézi fűrészekhez való lapok után, akkor nem árt időben felkészülni minden eshetőségre. A fém-fém kézi fűrészlap kis helyet foglal, könnyen tárolható, és két oldalának köszönhetően dupla annyi ideig alkalmazható, mint egyélű társai. Amennyiben pedig többféle fémanyag fűrészelésére is felhasználnád, akkor akár meg is tudod fordítani a keretben, így két külön fűrészt is helyettesíthet. 


2termék12

Kézi fém-fém fűrészlap

Mindkét oldalán fogazott, 300 mm-es fém-fém fűrészlap, amely kitűnően alkalmas kézi fűrészekbe való beszereléshez. Vághatsz vele acél elemeket és különböző színesfémeket is! A kétoldali fogazás lehetővé teszi a még hosszabb felhasználást, a különböző anyagokra különböző oldalak alkalmazását!

Raktáron: 49 darab
181 Ft/darab
darab

Kézifűrészekbe használható 300 mm-es fűrészlap, amelynek egyik oldala faanyagok vágására, másik oldala fémanyagok feldolgozására lett kialakítva. Egy fűrészlap, két lehetőség! 

Raktáron: 79 darab
114 Ft/darab
darab