Harapófogók

Könnyen elveszik az ember a különböző fogófajták rengetegében, de a harapófogó nevét bizonyára már mindenki hallotta. Elnevezését egyaránt kapta kinézetéről és funkciójáról. A harapófogókat nagyon egyszerű felismerni, hiszen fejük egy harapó végben végződik. Ez a harapó rész tökéletessé teszi ezt a népszerű szerszám változatot többek között a drótkötelek, sordronyok, vas drót elvágásához is. A drótokat hegyesebben csípi el, de kiemelkedő tulajdonsága, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is viszonylag könnyedén lehet vele dolgozni. Helyezd a talicskába a barkácsoláshoz, szereléshez szükséges fogó változatokat, rendelj valós raktárkészletünkből


3termék13

Harapós kedvedben vagy? Lassan halad a munka, csorbulnak az eszközeid? Ezzel a harapófogó szerszámmal nem fog ilyen probléma érni! A kiváló minőségű YATO 200 mm-es harapófogó tökéletesen megfelel kerítésdrót, masszív fémhuzal elcsípésére is. Ne habozz, helyezd a talicskába, és rendeld meg! A gumival bevont nyél kényelmesebb használatot eredményez, sőt még a biztonságosabbá is teheti a munkafolyamatokat!

Raktáron: 2 darab
3 267 Ft/darab
darab

Harapós kedvedben vagy? Lassan halad a munka, csorbulnak az eszközeid? Ezzel a harapófogó szerszámmal nem fog ilyen probléma érni! A kiváló minőségű YATO 180 mm-es harapófogó tökéletesen megfelel kerítésdrót, masszív fémhuzal elcsípésére is. Ne habozz, helyezd a talicskába, és rendeld meg! A gumival bevont nyél kényelmesebb használatot eredményez, sőt még a biztonságosabbá is teheti a munkafolyamatokat!

Raktáron: 3 darab
2 774 Ft/darab
darab

Harapós kedvedben vagy? Lassan halad a munka, csorbulnak az eszközeid? Ezzel a harapófogó szerszámmal nem fog ilyen probléma érni! A kiváló minőségű YATO 160 mm-es harapófogó tökéletesen megfelel kerítésdrót, masszív fémhuzal elcsípésére is. Ne habozz, helyezd a talicskába, és rendeld meg! A gumival bevont nyél kényelmesebb használatot eredményez, sőt még a biztonságosabbá is teheti a munkafolyamatokat!

Raktáron: 2 darab
2 329 Ft/darab
darab