Harapófogók

Könnyen elveszik az ember a különböző fogófajták rengetegében, de a harapófogó nevét bizonyára már mindenki hallotta. Elnevezését egyaránt kapta kinézetéről és funkciójáról. A harapófogókat nagyon egyszerű felismerni, hiszen fejük egy harapó végben végződik. Ez a harapó rész tökéletessé teszi ezt a népszerű szerszám változatot többek között a drótkötelek, sordronyok, vas, drót elvágásához is. A drótokat hegyesebben csípi el, de kiemelkedő tulajdonsága, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken is viszonylag könnyedén lehet vele dolgozni. Helyezd a talicskába a barkácsoláshoz, szereléshez szükséges fogó változatokat, rendelj valós raktárkészletünkből


3termék 13

HA RA PÓ FO GÓ

 

Fogadjuk, hogy Te is szótagolva olvastad?! Egy jó harapófogóra lenne szükséged, mert éppen kerítéskészítésen munkálkodsz? Vagy más okból kell drótot elcsípned? Természetesen ebben is a segítségedre leszünk!

 

Harapófogók

 

Neked is mondták már, hogy harapófogóval sem lehet kihúzni belőled semmit? Lehetséges, hogy erre nem is jó egy harapófogó, viszont a drót elvágásánál, egy szög kihúzásánál jó, ha kéznél van egy ilyen szerszám. A harapófogó meghibásodásának esélyen nagyon kicsi, éppen ezért egy jól megválasztott harapófogó, akár egész életünkben kiszolgálhat minket.

 

A YATO  harapófogók mindig jó szolgálatot tesznek!

 

A YATO harapófogók több méretben szerezhetőek be online barkácsboltunk kínálatából. Kezdve a 160 mm, 180 mm-es megoldástól a 200 mm-es méretig. A nyél a kényelem érdekében gumival van bevonva, ezzel és ergonómikus kialakításával igazi must have termékekké lépnek elő minden háztartásban is.

De mit is takarnak a milliméterben megadott számok? A termék nevében megadott szám a nyél hosszúságát mutatja meg. Minél hosszabb a nyél, annál nagyobb erőt tudsz kifejteni egy huzal elcsípésénél.

 

Tudtad? A harapófogó fej kialakítása köríves alakú, vágó élei 60°-os szöget zár be egymással, hogy könnyebb legyen a drót vagy egyéb anyagok elcsípése.

  

Kézi szerszámok

 

A kézi szerszámok közé nem csak a harapófogók tartoznak, nálunk megtalálhatod a szerszámok között a Neked való további darabokat is. Akár gépi szerszám, kőműves szerszám, festő szerszám, sőt, még kerti szerszám is beszerezhető tőlünk. Egészítsd ki barkács készletedet megbízható és kedvező árú szerszámok segítségével!

 

Vásárló fiók létrehozása

 

Ne gondolj a legrosszabbra, ha elfelejtetted a vásárlói fiók belépéséhez szükséges jelszavadat! Kattints az ,,elfelejtettem a jelszavamat" feliratú ikonra és add meg a regisztrált email címed. Pillanatokon belül küldeni fogunk egy ideiglenes jelszót, amivel a belépés egyszerű lesz. Kérünk, hogy belépés után változtasd meg a jelszavad. Amennyiben nem kaptad meg ez az e-mailt, akkor nézd meg a spam mappában is, vagy keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Nem kötelezünk sok adat megadására, ha szeretnél feliratkozni hírlevelünkre. Csupán azt az e-mail címedet szeretnénk megtudni, amit minden nap használsz és a nevedet, hogy milyen néven szólítsunk. A többit bízd ránk. Értesítünk, ha új termék érhető el raktáron, vagy akciónk van éppen. Sőt, időről-időre csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is meglepünk majd.

 

Ügyfélszolgálat kommunikáció

 

A termékek vagy szolgáltatások tekintetében információk e-mailben is és telefonon is kérhetőek. A kosárba tennéd a terméket, de valami kérdésed lenne vele kapcsolatban? Akkor keress minket! Amennyiben a szállítással kapcsolatosan szeretnél kérdést feltenni, akkor is keress minket! Készséggel állunk a kedves vásárlók rendelkezésére!

Minden jog fenntartva, 2023!

www.mentool.hu