Hegesztéstechnikai anyagok

Hegessz te is akár a profik! Egy kis gyakorlással és a megfelelő eszközök használatával sok esetben akár saját magunk is elkészíthetjük azokat az elemeket, amelyekhez hegesztő szakember segítségét kellene kérnünk otthonunkban! Vásárolja meg az ehhez szükséges eszközöket és védőfelszereléseket online barkácsboltunk kínálatából!


1termék 11

Hegesztéstechnikai anyagok

Ha hegesztéstechnikai anyagok vásárlását tervezed, akkor nem árt, ha először összeírod, hogy pontosan mire is lesz szükséged!

A hegesztőgép típusához és teljesítményéhez válaszd mindig a megfelelő hegesztés kiegészítőket!

Ha nem komlett hegesztőgépek vannak a tulajdonodban, akkor lehetséges, hogy külön kell hozzájuk megrendelni a testcsipeszt és az elektróda fogót is.

Amennyiben ezek már rendelkezésedre állnak, akkor könnyebb dolgod van! Válaszd ki azokat az elektródákat, amelyek méretükben és kiszerelésükben a leginkább megfelelőek számodra!

A hegesztéstechnika nem lenne teljes védő felszerelések, munkavédelmi eszközök nélkül. Ezek a termékek óvják meg szemeid és kezeid épségét a hegesztés során keletkező fényhatásoktól, szikráktól és hőtől.

Legyél profi hegesztő, vagy lelkes kezdő, nálunk megtalálhatod a hegesztéshez szükséges anyagok és kiegészítők széles választékát!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#000 #mail #technikai #további #cég #awi #esab #mail #2021 #000 #awi #awi #esab #anyagok #kft #hegesztéstechnikai anyagok #felhasználói #használ