Kannák

Kannák - a locsolás alapjai

Ha épp most költözöl kertes házba, van egy nagyobb erkélyed, vagy csak egyszerűen a növények megszállottja vagy, akkor nem árt, hogy ha magadénak tudhatsz egy praktikus, megfelelő méretű és anyagú locsolókannát. Egy ideális locsolókannával gyerekjáték lesz az öntözés, növényeid pedig hamar meghálálják a gondoskodást! Gyermekednek is vásárolhatsz saját locsolókannát, így ő is kiskertész lehet, már a kezdetek óta! 


5termék15

Vidám színű 8 literes, műanyagból készült locsolókanna. A levehető öntözőfejjel saját magad szabályozhatod, hogy milyen vízsugár érje a virágaidat. Az élvezhető locsoláshoz válaszd a számodra leginkább megfelelő űrtartalmú kannát, és rendeld meg online!

Raktáron: 2 darab
1 856 Ft/darab
darab

Színes, műanyagból készült 10 literes locsolókanna növényied öntözéséhez. A levehető öntözőfejjel saját magad szabályozhatod, hogy milyen vízsugár érje a virágaidat. 

Raktáron: 6 darab
1 993 Ft/darab
darab

Praktikus, időtálló horganyzott 12 literes öntözőkanna. Használhatod dézsás növényeidhez, fűszernövényeidhez, balkonodon, teraszodon vagy kertedben is. Nem törik, hosszú ideig nem rozsdásodik és nem ártanak neki az időjárási viszontagságok sem. 

Raktáron: 1 darab
12 205 Ft/darab
darab

Gyerekek számára is kitűnően alkalmas, vidám színű 6 literes locsolókanna. A levehető öntözőfejjel saját magad szabályozhatod, hogy milyen vízsugár érje a virágaidat. Jó locsolást! 

Raktáron: 1 darab
1 541 Ft/darab
darab

Színes, műanyagból készült 12 literes locsolókanna növényied öntözéséhez. A levehető öntözőfejjel saját magad szabályozhatod, hogy milyen vízsugár érje a virágaidat. 

Raktáron: 2 darab
2 255 Ft/darab
darab