Blog
2022.11.18 09:30

Karácsonyi lidércnyomás - vagy mégsem?

Karácsonyi lidércnyomás - vagy mégsem?

Te melyik típus vagy: az, aki halálos nyugalommal, szervezetten, komplett tervet követve vásárol az ünnepekre vagy az, aki kétségbeesik, mert semmi ötlete nincs az ajándékokra?
Ha az utóbbi, akkor ez a bejegyzés neked szól. Ne hagyd ki!

Tuti, hogy téged is megsuhintott már a karácsony szele. Hallod a rádióban a szezonális dalokat, a boltokban megjelennek a tipikus hóemberes-kiscsillagos-fenyőfás kiegészítők, érthetetlen sóvárgást érzel az almás-fahéjas cuccok iránt, és így tovább. Még csak novembert írunk, de te akarva-akaratlanul is rágondolsz, hogy időben meg kellene venni az ajándékokat, mert nem szeretnél pórul járni. Most tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy nem érzed úgy magad ettől az egésztől, mint akit leütöttek egy hólapáttal! << Nyugi, ez teljesen normális!


Mutatjuk a kiutat


Idén akár percek alatt kipipálhatod az ajándékvásárlást a listádon, ha mentool.hu-s ajándékkártyákat rendelsz a szeretteidnek. Hogy mit fogsz profitálni ebből? Egyrészt nem neked kell eldöntened, hogy minek örülne az, aki kapja a kártyát, másrészt könnyedén belőheted azt az összeget, amit maximum szánni szeretnél az ajándékra. Az alacsonyabb összegű utalványoktól kezdve (2.500 Ft) a 40.000 Ft értékű ajándékkártyákig többfélét is rendelhetsz, amik 2023.12.31-ig érvényesek.


Az ajándékok non plus ultrája


A kártya elkészítéséért semmit nem kell fizetned, ugyanis annak teljes összegét a webshopunk állja. Csak arra kérünk, hogy a kiválasztott kártyán szereplő összeget és a szállítás díját fizesd ki. Apropó szállítás: tudtad, hogy futárjaink akár 1-2 munkanap alatt kiszállíthatják neked az ajándékkártyákat? Akár a saját címedet adod meg, akár a megajándékozottét, gyorsan odaérnek az ország bármely pontjára.

Persze a december mindenki számára húzós hónap, ezért mindig elmondjuk, hogy az év utolsó napjaihoz közeledve megnövekedhet az esélye annak, hogy többet kell várnod a szállításra, mint 1-2 nap. De nyugalom, erről szólni fogunk, ha bekövetkezne! Nem fogsz üres kézzel, meglepetés nélkül állni az ünnepek idején!

Van itt még pár dolog, amit el akarunk mondani az ajándékkártyáról. Csak online vásárolható le a rajta szereplő összeg, de az akár több részletben is. Nem muszáj mindent egyszerre elkölteni, a pénz meglesz 2023.12.31-ig. Az aktiválása a rajta szereplő kuponkód megadásával vagy a QR-kód beolvasásával lehetséges.

Ne cipeld tovább az ajándékvásárlás terhét, inkább nézd meg itt az ajándékkártyáinkat, és rendelj a webshopunkból!

Aki ismer minket, az tudja, hogy az év utolsó napjaiban is készülünk különböző akciókkal. Aki nem, annak most mondjuk, hogy érdemes csekkolni a Facebook-hírfolyamunkat, az Instánkat és a TikTok-oldalunkat is. Kövess minket te is, ha eddig még nem tetted volna!