Kerékanya kulcsok

A szezonális abroncsra szerelt gumik már egy ideje várják, hogy felszereld őket? Nem kaptál időpontot a gumishoz? Hatalmas a sor és nincs időd kivárni? Defektet kaptál és kölcsön kellet kérned a kerékcseréhez egy megfelelő kerékanya kulcsot? Ha ezek közül bármelyik eset is előfordult már veled, akkor azért, ha még nem, akkor azért, hogy időben felkészülj rájuk, éri meg kerékanya kulcsok beszerzésébe vágni a fejszéd! Hidd el, erre a munkafolyamatra nem jó egy sima csillag-villáskulcs. A kerékanya kulcsok segítségével bármikor, bárhol ki tudod cserélni saját magad is az autón a kereket, csak egy emelővel fel kell tudnod emelni a kiszemelt oldalon az autót. Készülj fel idejében, szerezd be tőlünk a kerékanya kulcsot keresztkulcs formában!


1termék 11

Kerékanya kulcsok

 

Mire lehet jó egy kerékanya-kulcs? Biztosan vezet valaki a családban és láttad már nála ezt a szerszám fajtát. Amikor éppen defektet kapsz, vagy szeretnéd lecserélni a kereket az autón, akkor mi más jöhetne jól, mint egy keresztkulcs. Nevezheted kerékanya kulcsnak, vagy keresztkulcsnak, mind a két megnevezés egy szerszámra utal. Ezzel a szerszámmal csavarokat húzhatsz és lazíthatsz meg. Felkeltettük az érdeklődésed? Tarts velünk!

 

Autó és a kerékanya kulcsok

 

Minden autó mellé szükséges egy manuális kerékanya kulcs Amennyiben nincs, akkor szerezd be, hogy el tudd végezni a kerékcserét. A kerékanyakulcson lévő kulcsnyílások mérete 17-19-22-13/16, így nem foghat ki rajtad semelyik csavar sem. Sőt! Ha igazán segítőkész vagy, akkor bármikor segíthetsz is az út mellett várakozó defektet kapott autós társaidnak vele.

 

Kerékanya kulcs használata

 

Nem csupán az autószerelésnél jöhet jól egy kerékanyakulcs. Bútorokat szerelnél össze? Valamilyen háztartási eszközt szerelnél? A kulcs kialakításának köszönhetően nem kell nagy erőt kifejtened, hogy elérd a célodat. Tedd próbára termékünket!

A négyoldalú kialakításnak köszönhetően még egyszerűbben tudunk a kulccsal erőt kifejteni. A megnövelt erőkar akkor is jól jön, amikor a csavarok nagyon szorulnak. Ilyenkor akár lábbal is segíthetünk a problémán.

 

Kereszt kulcsok pozitív tulajdonságai:

 

-négy különböző méretű kulcsnyílással rendelkezik

-erős anyagból készült

-hosszú erőkar jellemzi, így kisebb erőt kell kifejtened munka közben

-dupla erőkarnak köszönhetően könnyed munkavégzés (Egyik kar felfelé, másik lefelé nyomva lazíthatunk, vagy húzhatunk az anyán.)

 

Még üres a kosár?

 

Még nem került bele a korsárba minden termék? Szeretnél szétnézni kézi szerszámaink között? Vagy valami mást keresnél? Használd a keresőmezőt! Csak be kell írnod a kívánt termék nevét, majd a nagyító (szűrés) gombra nyomni és máris a termék adatlapján találhatod magad.

 

Egyéb termékek

 

Nálunk a raktáron lévő termékek közül is válogathatsz kedvedre, illetve, ha úgy látod éppen nincs raktáron, akkor is leadhatod a megrendelésed a kiszemelt árucikkekre. Mielőbb beszerezzük neked és folyamatosan tájékoztatunk a beszerzés előrehaladásáról.

  

Mentool.hu információk

 

Sikeres volt a keresés az oldal tetején található okos árukereső segítségével? Vagy inkább szétnéznél a kategóriák között, hogy megtaláld a megfelelő terméket? Bárhogyan kereshetsz a weboldalon, leadhatod a rendelésed kiszállítással, vagy érte is jöhetsz a raktárunkba. Amennyiben segítségre lenne szükséged, elakadtál valamiben, akkor keress minket telefonon vagy e-mailben.