Fémfűrész keretek

Fémfűrészek többféle kialakítással, különböző igényekre tervezve! Kisebb munkákhoz, nehezen hozzáférhető helyekre válaszd a műanyag nyeles fémfűrészt, masszív vágásokhoz a Fortum aluvázas változatát! Ha klasszikus fémfűrészt keresel, azt is megtalálod barkács webáruházunk virtuális polcain. Nálunk mindig láthatod a termékek valós raktárkészletét is, így ahhoz igazítva tudod leadni megrendelésed! 


4termék14

90°-os és 45°-os vágást is lehetővé tevő erős, acél vázzal rendelkező Fortum fémfűrész. Alumíniumból és ABS műanyagból készült, csúszásmentes, TPR gumival burkolt markolat, amely segíti a biztos fogást munkavégzés közben. A gyorsfeszítő egyszerű fűrészlapcserét biztosít! 

Raktáron: 2 darab
4 314 Ft/darab
darab

Masszív, lapos, a klasszikus stílus kedvelőinek tökéletes acél fémkeret. A megfelelő fűrészlapot belehelyezve alkalmazhatod acél, színesfémek, és műanyag elemek vágására is. A különböző, 300 mm-es fűrészlapok könnyedén cserélhetőek benne a szárnyasanya segítségével. 

Raktáron: 5 darab
2 356 Ft/darab
darab

A műanyag, szétszedhető nyélben három csavar eltávolításával cserélhetőek a fűrészlapok. Hobby célokra, egyszerűbb fűrészelési munkákhoz tökéletes, olcsó alternatíva. 

Raktáron: 16 darab
384 Ft/darab
darab