Klóros fertőtlenítők medencéhez

Gyorsaklór, Tartaklór, Tisztaklór és Aquamulti tabletták, és medence por vegyszerek, amire minden medencével rendelkező háztartásnak szüksége van. Előzd meg az algásodást és az egyéb szennyeződés lerakódását ezekkel a remek medence fertőtlenítő vegyszerekkel!


5termék15

1 kg-os 5 db tablettát tartalmazó Pontaqua Aquamulti medence vegyszer. Válaszd ezt a lassan oldódó hármas hatású klórtablettát, helyezd a lebegő vegyszeradagolóba, és élvezd a felhőtlen kikapcsolódást medencédben! 

Raktáron: 18 darab
4 237 Ft/darab
darab

50 db 20 grammos lassan oldódó tablettát tartalmazó Pontaqua Tisztaklór medence vegyszer. A 90%-os aktív klór neked is nagy segítségedre lesz a medence fertőtlenítés és tisztán tartás folyamataiban! Bármilyen vízkeménységű vízhez használható!

Raktáron: 8 darab
4 341 Ft/darab
darab

Pontaqua 56%-os gyorsaklór por granulátum a gyors és minőségi medence fertőtlenítéshez! Gyorsan és maradványok nélkül oldódik fel a vízben. Kifejezetten ajánljuk új medence beavatásánál, utántöltéskor, vagy algásodásnak indult medencevizek esetében. 

Raktáron: 5 darab
3 419 Ft/darab
darab

1 kg-os 5 db tablettát tartalmazó Pontaqua Tartaklór medence vegyszer. Semleges kémhatása miatt alkalmas minden vízkeménységű vízhez, ellenáll a nagyfénynek és a hőnek. 90%-os klórtartalma ideális ahhoz, hogy hatékonyan fertőtlenítsd medencédet!

Raktáron: 7 darab
4 063 Ft/darab
darab

1 kg-os 50 db tablettát tartalmazó Pontaqua Aquamulti medence vegyszer. Válaszd ezt a lassan oldódó hármas hatású klórtablettát, helyezd a lebegő vegyszeradagolóba, és élvezd a felhőtlen kikapcsolódást medencédben! 

Raktáron: 14 darab
4 981 Ft/darab
darab