Kútfejek

A Norton kútfejek mindenkinek ismerősek lehetnek a régi parasztházak udvarából, nagyszüleink kertjéből, vagy akár a temetőkből, közterekről és parkokból. Nem véletlen ez az évek, évtizedek alatt nem szűnő töretlen népszerűség, ezek a kutak rendkívül ellenállóak, erős felépítésűek és könnyen használhatóak. Ha pedig egy kis probléma adódna velük a hosszú évek alatt, akkor sem kell aggódnunk, számos kiegészítő kapható hozzájuk még a mai napig is, amelyekkel minimális hozzáértéssel is kiküszöbölhetjük a hibákat, kevező árakon.  


2termék12

A vaspumpa csatlakozását szolgálja ez az 5/4"-os alumínium öntvény csatlakozás. A vas kézi pumpák, mint a Norton kútfej is elősorban a tiszta, homokmentes édesvíz szállítására szolgálnak. Ezért telepítik őket udvarokra, kertekbe, temetőkbe, közterekre is. A dugattyús szivattyú elvén működő vaspumpa egyik legfontosabb, szükség esetén cserélhető kiegészítője a talpöntvény. 

Raktáron (2 darab)
3 097 Ft/darab

Kút, ami elengedhetetlen otthonodból. Használhatod mechanikus változatban, de akár szivattyúval is megkönnyítheted munkádat. Kiváló, strapabíró termék kényelmes, műanyag markolattal.

Rendelhető
17 819 Ft/darab