Lapos fafúrók

Kemény vagy puha faanyagok fúrásához keresel fafúró szárat? Lehet, hogy meg is találtad! Ezek a fúrószárak alkalmasak mindenféle puha és kemény faanyagok fúrásához, a furatok előkészítéséhez. 
De mikor lehet szükséged ezekre a lapos fejű, hatszögletű befogással gyártott termékekre?
-amikor faroslemezekben, puhafákban vagy keményfákban szeretnél lyukakat fúrni
-amikor nagy átmérőjű lyukakat kell kialakítanod
-amikor ajtózárak, hornyolások, vízszerelési vagy villanyszerelési munkáknál van szükséged nagyobb átmérőjű lyukak gyors kialakítására
Tetszik? Tedd a kosaradba és rendeld meg! 


3termék 13

Lapos fafúrók

 

A lapos fúrók különlegessége, hogy szinte mindenfajta faanyaghoz használhatóak és egy lépésben tudunk velük nagyobb, a fúró fején jelölt ámtérőjű kört fúrni. Mit is jelent ez? Nem kell kisebb átmérővel kezdeni, majd azt bővíteni, csak kijelölni a pontos helyet és egy lépésben megtenni a fúrást. A fúróhegy a pontos pozícionálás elérése érdekében hegyes, az éles szárnyak pedig még tökéletesebb fúrási teljesítményt nyújtanak. Neked is lapos fafúró kell a következő munkádhoz? Tedd a kosaradba!


Házhozszállítás és személyes átvétel

Nem tudod melyik lehetőséget válaszd? Segítünk! Amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben, akkor mindenképpen ezt a lehetőséget válaszd. A legtöbb termék esetében kérheted az MPL futárszolgálat vagy a GLS kiszállítást is, de akár PostaPontos átvételre is lehetőséged van az általad kiválasztott posták egyikén. 

A személyes átvétel akkor lehet számodra a legjobb és leggyorsabb opció, ha minden termék a megfelelő darabszámban elérhető raktárunkból, amelyre szükséged van, gyorsan be kell szerezni a tételeket és Budapest könyékén mobilis vagy. 


Termékek raktáron

 

Nálunk mindig láthatod, hogy melyik termék milyen darabszámban vagy milyen méter hosszban áll rendelkezésre megrendelésed pillanatában készletünkön. A raktáron található termék kifejezés teljesen helytálló, hiszen ezek az árucikkek a megadott mennyiségben itt sorakoznak magyarországi raktárunk polcain, ahonnan 12 óráig leadott megrendelések esetén akár már másnap megkaphatod csomagod. 

Természetesen a fúrók mellett további szerszám változatokat, szerszámgépeket és munkavédelmi eszközöket, kötőelemeket is találhatsz virtuális polcainkon. Csapj le rájuk ma, vedd át őket akár már holnap! 

#590 ft #1 4 #190 ft #minden jog fenntartva #880 ft #580 ft #hossz #bruttó #00 16 #16 00 #makita #szűrés #mail #cím #telefon #gyártó #kosár #kft #budapest #kosár #hírlevelünkre #ingyenes #extol #rendezés #kategóriák #ipari #utca #keresés #email #akciós #hozzájárulok #üres #kezelje #990 #adatkezelési #2022 #üres #készlet #lapos fafúró #1/4 #minden jog fenntartva #brottó #makita #készlet #fafúrók #szűrés #cím #szerszám #kft # #2022