80% belátásgátló háló zöld 90gr/m2

80%-os átláthatatlanság -belátásgátló kerítés háló zöld színben

Sokszor a kicsi is sokra megy! Ez a lighttex árnyékoló háló a kínálatunkban kapható legvékonyabb háló, amely alkalmazható a kertben árnyékolásra vagy a kerítésre, teraszkorlátra szerelve belátásgátlásra is. Klasszikus zöld szín, könnyű méretre alakíthatóság, egyszerű szerelés. Felejtsd el a zavaró tekinteteket MOST! Belátásgátló, árnyékolóháló vagy raschelháló

 

Talán a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldások közé tartozik a belátásgátló háló,  raschelháló háló, vagy más néven az árnyékoló háló. Nem csak árnyékolás szempontjából lehet kitűnő választás, vagy éppen megakadályozni a kíváncsiskodó szemeket, hanem kertünkben, a veteményesek körül is hasznos megoldást kínál a torkos madarak ellen. Így nem kell egy nagy madárijesztőn gondolkoznod.

 

Belátásgátló és a kerítés kapcsolata

 

Szeretnél elrejtőzni saját kertedben mikor éppen lubickolsz a medencében? Szeretnéd a kíváncsiskodó szemeket kizárni az otthonodból? Azon gondolkodsz, hogy mivel lehetne megakadályozni a kerítésen keresztüli bámészkodást? A kerítésháló erre a célra is megfelelő.

 

Sokrétűen használható belátásgátló háló

 

Használhatod kerítés belátásgátló hálóként is, hiszen nagy előnye, hogy a szél nem feszíti meg. Sőt! A belátásgátló használható erkélyre is, vagy védelmet nyújthat építkezéseken védőhálóként. Megvéd a portól és a kíváncsiskodó szemektől egyaránt. Ha a növényeidet szeretnéd megvédeni vele a túlzott napsütéstől, akkor is jó választást jelent. A forró nyári nap így nem gátolja őket a növekedésben, nem égeti meg őket. Egyszóval csak a képzelet szab határt a használatának. Hány méterre is lenne szükséged belőle?

 

Raschel háló az igényeidre szabva!

 

A háló sűrűsége 90 g/m2, amin keresztül messziről csak sziluetteket látni. Ugye milyen jól hangzik? Emellett van egy jó hírünk: Bomlásmentesen bárhol szabadon vágható méterre!

Az árnyékoló zöld színű kivitelben, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 180 cm, és akár 200 cm magasságban kapható oldalunkon.  

Ez a remek rasel háló uv álló és 80 %-ban nyújt átláthatatlanságot. Árnyékoló és védő háló is lehet a kertben, méghozzá egy remek termék személyében!

 

Belátásgátlás, ahogy Te szereted!

 

Megvásárolhatod tekercsben és méterre vágva is. Amit jó, ha tudsz, tőlünk méterre vágva is megrendelheted új hálóidat. Ami jó hír lehet a rendelésnél, hiszen így nem kell megvásárolnod egy egész tekerccsel! Mérd le a távolságot, hogy mekkorára van szükséged és kerekítsd az egészet méterre. Add le megrendelésed, mi pedig levágjuk Neked és éppen annyit küldünk amennyire valóban szükséged van. Áll az alku?

 

Hasznos tippek:

A belátásgátló rögzítése

Többféleképpen is lehet rögzíteni a hálót, amely függ attól is, hogy mire szeretnéd éppen használni. Rakj a kosárba gyorskötözőt amennyiben nincs otthon, az bármikor jól jöhet – akár erkélyre, akár a kertben, akár a kerítésre szeretnéd felszerelni a hálót.

 

Remek a bolt áttekinthetősége

 

A bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján tüntetjük fel. A vásárlók több, mint 99%-a elégedett a bolttal kapcsolatos szolgáltatásokkal. És Te, mit gondolsz? Írtál már vélemény az általad vásárolt termékről vagy a kiszállításról? Legyél az első, aki véleményt ír és ezzel nem csak a munkánkat segíted, hanem a következő vásárló döntését is.

 

Vásárlói fiók létrehozása

 

Rendelkezel már vásárlói fiókkal? Tudod, hogy milyen extra lehetőségeket tartogat? Nem sikerül belépned? Érdeklődnél a szállítási idő felöl? Amennyiben segítségre volna szükséged, akkor az ügyfélszolgálat elérhetőségei egyikén felveheted velünk a kapcsolatot és amilyen gyorsan csak tudunk segítségedre leszünk.