Mágneses szögvasak

Mágneses szögvas

A mágneses szögvasak tökéletesek olyan munkavégzések esetén, amikor mind a két kézre szükség van a pontos művelet végrehajtásához. Többek között fúrásokhoz, festésekhez és hegesztéstechnikai munkához is ideális választás minden olyan esetében, ahol szükségszerű bejlölni és pontosan tartani a 45°-os, 90°-os vagy 135°-os szögeket. Csatlakoztasd ideiglenesen fémfelületekre a szögvasat a benne található mágnessal és a szerelés, hegesztés vagy festés idejére fogd össze vele a munkadarabokat a megfelelő szögben! 
A YATO másgneses hegesztő szögvas erős mágneses kötést hoz létre, így a munkavégzés során nem mozdul el, nincs szükség egy második személyre, aki a helyén tartja a szerszámot. 


1termék11

102x155x17mm-es mágneses hegesztő szögvas a YATO gyártótól. Mind a két kezedre szükséged van a munkavégzéshez? Csatlakoztasd ideiglenesen fémfelületekhez a szögbeállítót a hegesztés, fúrás, vagy festés idejére! Ennek a szögvasnak a segítségével pontosan bejelölhetsz és megtarthatsz 45°-os, 90°-os, és 135°-os szögeket is. A megfelelő szögek beállításának nagymestere!

Raktáron: 5 darab
2 204 Ft/darab
darab