Ötrétegű kulcsos T-idomok

Ötrétegű kulcsos T-idomok

Egál, szűkített vagy külső és belső menetes idom? Te tudod, hogy pontosan melyikre van szükséged? T alakban kellene szerelned? Ezekkel az ötrétegű csövekhez tökéletesen illeszkedő kulcsos idomokkal nagy pontossággal oldhatod meg falon kívüli szerelési munkáidat. Válaszd az egálokat azonos átmérők esetén, a szűkített formájúakat két eltérő átmérőjű alubetétes-cső szerelésénél, a külső vagy belső meneteseket pedig belső és külső menetes csövekhez való kapcsolásoknál! 

Ötrétegű kulcsos t idom 

Az ötrétegű kulcsos T idomok többféle kiszerelésben elérhetőek kínálatunkban. De mire is jók ezek a különleges T alakú idomok? Különböző vagy azonos átmérőjű csövek összekötését teszik lehetővé falon kívüli szereléseknél. 
Igen, hidd el, sokkal könnyebb lesz a munkád egy szűkített idom beszerelésével, ha két azonos és egy kisebb átmérővel rendelkező csövet szeretnél egy rendszerre kapcsolni. 

Ezek a termékek szorítógyűrűs idom néven is ismertté váltak, amely kialakításukra utal.

A csövek bekötését követően ugyanis a végükön lévő szorítókat egyszerűen rájuk kell tekerni, ezzel pedig fixáljuk a rendszert. 

Ne aggódj! Falon belüli szerelésekhez is tudunk hasonló termékeket ajánlani. Ebben az esetben a PRESS idomok lesznek segítségedre.
Nézz utána szállítási lehetőségeinknek és válaszd a számodra legkedvezőbbet! További termék információk szükségesek számodra a vásárláshoz? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken!

#t idom szűkített #idom szűkített #idom #szűkített #termék #információk