80% belátásgátló kerítésháló zöld 90gr/m2

A raschel szó hallatán neked is a krumpliszsák jut eszedbe? Természetesen azt is vásárolhatsz nálunk, számtalan más kerti kiegészítővel és szerszámmal együtt, de ez most valami más. Ha a lighttex árnyékoló hálókat már átnézted, de neked inkább olyan termékre lenne szükséged, amit a háztartás helyett a veteményesben, állatkifutók környékén használhatsz fel, akkor ez lesz a te jolly jokered. A 80%-os átláthatatlanságú kerítésháló zöld színben sokrétűen felhasználható. Fóliasátrat árnyékolnál? Megóvnád növényeid a kiégéstől? Építkezel, felújítasz? Szeretnéd biztonságosabbá tenni az állványozást? Ezekre a problémákra mind megoldást kínálhat a belátásgátló kerítésgátló. 
Sok kárt okoznak a madarak? Állandóan leeszik és leverik a termést a gyümölcsfákról? A madárkár elkerüléséhez madárkár elleni védőhálóinkat ajánljuk többféle méretben.80% belátásgátló kerítésháló zöld 90gr/m2

 

Kerítésháló, belátásgátló háló, árnyékolóháló, raschelháló. Már te is elvesztél a sok háló változat között? Ne aggódj, nem kell profinak lenned a háló változatok ismeretében ahhoz, hogy eldöntsd, neked melyikre van szükséged.

Nagyon egyszerű a helyzet. Az alábbi típusú zöld színű belátásgátló, árnyékoló hálók közül tudsz választani:

Lighttex, Mediumtex, Mentmid, Goldtex, Mentmax és Supertex elnevezésú árnyékolóhálók. Ezeket akkor válaszd, ha kifejezetten belátásgátlásra vagy erősebb árnyékolásra vágysz. Rögzítésükre külön perforáció van az aljukon és tetejükön, de sokan a középső részen is átvezetnek néhány drótot vagy kábelkötegelőt.

Raschelhálók. Ezeket általában a kertben és építkezéseken szokták használni. Jó szolgálatot tesznek fóliasátrak tetejére húzva meszelés helyett vagy építkezéskor a lehulló vakolat teljes szétszóródásának megakadályozására. Anyaga raschel anyag, amit mindenki jól ismerhet a krumpliszsákokból. Erős, de eléggé áttetsző változata a hálóknak.

El is érkeztünk a kerítéshálókig. Ezek a hálók annyiban különböznek az előzőektől, hogy három pontos rögzítést biztosítanak. Ezeknél a hálóknál nem csak felül és alul, hanem középen is van egy-egy csík perforáció a rögzítések elvégzésére.

 

Mire jó a zöld színű belátásgátló árnyékoló és védő háló?

 

-          Az árnyékoló és védő háló nagy előnye, hogy mindössze 90 g/m2 súlyú, nagyon könnyű anyag. A szél nem feszíti meg, ezért kerítésre erősítve nem terheli a tartószerkezetet, ugyanakkor biztosítja a terület szabadon szellőzését.

-          Megszűri a fényt, légáteresztő, UV álló tulajdonságú, mindemellett bomlásmentesen, bárhol szabadon vágható.

 

Hol hasznosítható a zöld árnyékoló belátásgátló háló?

 

Ez a HDPE anyagból gyártott légáteresztő árnyékoló háló jó szolgálatot tehet kerítésre rögzítve vagy építkezésen védőhálóként, térelválasztóként. Sokan a gyümölcsös területén is előszeretettel használják a fák vagy szőlőtőkék védelmére. 80%-ban megszűri a fényt, így 80%-os átláthatatlanságot nyújt, de teljes takarást nem biztosít. Te milyen célra választottad?

 

Kerítéshálók rendelése online

 

A terület szabadon szellőzését biztosító 90g/m2 súlyú belátásgátló hálók az alábbi szélességben érhetőek el kínálatunkban:

·         120 cm

·         150 cm

·         200 cm

Egészen pontosan mekkora darab belátásgátló háló kellene? Fogj egy mérőszalagot mérd le és méterre felfelé kerekítve add le rendelésed oldalunkon. A megrendelés beérkezését követően mi levágjuk az általad kért hosszt, csomagoljuk és szállítjuk is Neked.

Ennek köszönhetően nem kell nagy, egész tekercset vásárolnod az uv álló árnyékoló hálóból. A megrendelt darabot pedig szabadon alakíthatod terveid szerint.

 

Amennyiben barkácsszerszámra lenne szükséged például fogóra, mérőszalagra, vagy kábelkötegelőre, nálunk ezeket a termékeket is megvásárolhatod.

 

Vásárlói fiók regisztrációja

 

Mindenki tudja, hogy a vásárlói fiókok további előnyöket biztosítanak. Tudjuk, hogy neked is szükséged van ezekre az előnyökre. Hogy miért? Biztos, hogy te is szeretnéd figyelemmel követni korábbi megrendeléseid. Biztos, hogy te is szeretnél törzsvásárlói kedvezményeket élvezni minden vásárlásodkor. Biztos, hogy te is szeretnél korábbi megrendeléseid alapján pár kattintással újra rendelni. Biztos, hogy te is szívesen kapnál egyedi ajánlatokat. Szóval mire vársz még?

Nálunk kiemelten fontos a bolt áttekinthetősége, ezért termékeinket jól felépített kategóriák közé soroltuk. Ha megvetted a szükséges holmit, legyél te az első, aki véleményt ír, segítsd ezzel a következő vásárlót és a mi munkánkat is! Előre is köszönjük.

 

Amennyiben maradt még kérdésed…

 

…akkor keresd profi ügyfélszolgálatos munkatársainkat a webshop@mentool.hu email címen vagy a +36-70/635-8665 telefonszámon.