80% belátásgátló kerítésháló zöld 90gr/m2

A raschel szó hallatán neked is a krumpliszsák jut eszedbe? Természetesen azt is vásárolhatsz nálunk, számtalan más kerti kiegészítővel és szerszámmal együtt, de ez most valami más. Ha a lighttex árnyékoló hálókat már átnézted, de neked inkább olyan termékre lenne szükséged, amit a háztartás helyett a veteményesben, állatkifutók környékén használhatsz fel, akkor ez lesz a te jolly jokered. A 80%-os átláthatatlanságú kerítésháló zöld színben sokrétűen felhasználható. Fóliasátrat árnyékolnál? Megóvnád növényeid a kiégéstől? Építkezel, felújítasz? Szeretnéd biztonságosabbá tenni az állványozást? Ezekre a problémákra mind megoldást kínálhat a belátásgátló kerítésgátló. 
Sok kárt okoznak a madarak? Állandóan leeszik és leverik a termést a gyümölcsfákról? A madárkár elkerüléséhez madárkár elleni védőhálóinkat ajánljuk többféle méretben. 

 

 

 


1termék11

A raschel technikával szőtt 90g/m2 sűrűségű árnyékoló háló többféle feladatot is elláthat a kertedben! Megvédheted vele a kiégéstől növényeidet, távol tarthatod a nagy károkat okozó madarakat a terméstől, de alkalmazhatod akár védőhálóként is az építkezéseknél, felújításoknál. Kialakítása lehetővé teszi a nagy felületekre való felhelyezést is, aminek köszönhetően meggátolhatjuk a vakolat lehullását, a különböző szerszámok leesését.

Árnyékoló háló átláthatatlansága:
85 %
Árnyékoló háló szélessége:
200 cm
Árnyékoló háló színe:
Zöld
Kivitel:
Méterre
Raktáron: 5 méter
761 Ft/méter
Egységár: 380,5 Ft/m2
méter