Rovarcsapdák

A rovarcsapdák másik nagy kategóriája az egyszerű, kültéren szinte bárhova kihelyezhető csalogatószer, vagy színcsapda útján működő termékek. Ezek a könnyen használható, de nagyszerű eszközök megfelelő védelmet biztosítanak a zavaró darazsak és legyek ellen is. 
Amennyiben a rovarok mennyisége, vagy a terület nagysága nem indokolja a speciálisabb védelmi vonal kialakítását, addig ezek az eszközök is remek társaid lehetnek a tavaszi-nyári-őszi időszakban. Vásárold meg őket, akár szúnyoghálóid kiegészítőiként, akár gyümölcsösöd, kiskerted védelmére, de jó szolgálatot tesznek erkélyeken, balkonokon is!   


5termék15

Hagyományos, gömb alakú darázscsapda egy bemeneti nyílással. Töltsd fel a gömböt valamilyen, a darazsakat vonzó anyaggal és várd meg, ameddig azok megtalálják! 

Raktáron (5 darab)
463 Ft/darab

Könnyen feltölthető és űríthető darázs- és légycsapda. A csavaros kupak tetjén lévő akasztóval könnyedén rögzíthető, a csalogatószer betöltése után a darazsak és legyek két nyíláson tudnak berepülni. Ha a csapda megtelt, vagy a csalogató anyag űrítése és újratöltése szükséges, egyszerűen csak csavard le a szerkezet tetejét! 

Raktáron (2 darab)
834 Ft/darab

A növényvédelem a cserepes növényeknek, fűszernövényeknek, balkon és szobanövényeknek is jár! Használd hozzá ezt a pillangó alakú, földbe szúrható 12 db-os szettet, amely olyan helyeken is használható, ahol az írtószerek csak korlátozotton vagy nem alkalmazhatóak. Mondj búcsút a molyoknak, cseresznyelegyeknek és egyéb kártevő rovaroknak!

Raktáron (46 csomag)
897 Ft/csomag

A Biotoll rovarirtó permet egy késleltettt hatású szer, amely kültéren és beltéren is használható mindenfajtó rovar és bogár ellen. Hangyák, bolhák, és ágyi poloskák ellen is megfelelő védelmet nyújt 2-3 hétig. A permettel a rovarok és bogarak búvóhelyeit és tartózkodási helyeit bepermetezve érhetjük el a megfelelő hatást.

Raktáron (4 darab)
1 162 Ft/darab
Egységár: 2 324 Ft/liter

A Maxtrap nagy sárga lapok 100% polibutén ragasztóval vannak kezelve, így nem száradnak be és környezetbarát megoldást kínálnak a cseresznyelegyek, a szilvadarazsak, a különböző molyfélék, levéltetvek, és egyéb kerti kártevők ellen. Egy csomag tartalma 10 db sárga lap és a felhelyezésükhöz szükséges különböző színű akasztók. 

Rendelhető
1 580 Ft/csomag