Blog
2023.11.20 10:54

Sapkában is stílusos lehetsz

Sapkában is stílusos lehetsz

Egy halomba gyűjtöttük LED-lámpás sapkáink legjobb tulajdonságait, és úgy döntöttünk, hogy most veled is megosztjuk a titkot. Többé nem kell a sötétben tapogatóznod.
Olvasd el inkább a LED-lámpás sapkákról szóló bejegyzésünket!

LED lámpás sapkák


A készletünkön lévő LED-lámpás sapkák legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy használójuknak maximális láthatóságot biztosítanak. Ha körbenézel a kínálatban, te is rögtön észreveheted, hogy a legtöbb sapkánk neon színű, ami plusz segítséget nyújthat viselőjének a láttatásban. Akár rossz látási viszonyok között is mindig jól látható maradhatsz, ha ilyet viselsz, vagy megvilágíthatsz olyan zegzugos helyeket is, ahol egyébként koromsötét van.

A neonsárga színű sapkától kezdve a szürkén át egészen a feketéig számos színnel találkozhatsz webshopunkban. Válaszd azt a sapkát, ami leginkább te vagy! Nincs más dolgod, mint a szívedre hallgatni. Vannak elöl és hátul egyaránt világító LED-lámpás sapkáink, és olyanok is, amik csak elöl világítanak. Döntsd el, hogy neked milyen szintű láthatóságra van szükséged, és válassz aszerint!

Termékeink egytől egyig újratölthetők egy egyszerű USB-csatlakozón keresztül. Ideális választásnak bizonyulnak munka közben, otthoni barkácsolásnál, kiránduláskor, esti sétáknál, kerékpározáskor…és a sort még hosszasan lehetne folytatni.  És mivel ezek a sapkák sűrű szövésűek, azon sem kell aggódnod, hogy viselés közben megfázik a fejbőröd vagy begyullad a füled a süvítő széltől.

Nézd meg a teljes sapka készletet, és rendelj télre magadnak, sőt akár karácsonyra a szeretteidnek is! Hajrá, most még időben vagy! :)

Mindig megújuló készlet, remek árak
Valós raktárkészlettel dolgozunk, ami azt jelenti, ha éppen elérhető egy termék, akkor az valóban nálunk is van a raktárunkban. Azaz, ha megrendeled, nem kell plusz napokat arra várnod, hogy beszerezzük máshonnan a terméket, mert szinte azonnal el tudjuk küldeni neked csomagban. Ha kimerült a készletünk a kiszemelt termékből, arról is értesít téged a „Nincs raktáron” státusz a termék neve mellett. Ilyenkor dönthetsz úgy, hogy más terméket választasz vagy kérsz egy értesítést, ha újra elérhetővé válik, és csak akkor adod le a rendelésed.

Nézd meg, hogy elérhető-e most a kedvenc LED-lámpás sapkád, és rendeld meg kiváló áron webshopunkból!

Az ország bármelyik pontjára gyorsan szállítunk, de ha arra van igény, személyesen is átveheted a csomagodat nálunk, Szigetszentmártonban. Utóbbira csak akkor van lehetőséged, ha előre egyeztetsz egy időpontot kollégáinkkal e-mailben vagy telefon. Fontos tudnod, hogy a helyszín Szigetszentmártonban csak egy átvevőpont, ott további vásárlásra sajnos nem tudunk neked lehetőséget biztosítani.

Kövess minket a social media oldalakon is! Összetartó közösségünk téged is vár a Facebookon, az Instagramon, sőt már a TikTokon is!