Fibertárcsák

Bizonyára a finom hússütés jut eszedbe a tárcsáról. Kerti sütőtárcsa is kapható a Mentool.hu oldalán, viszont most a fibertárcsák széles választékát hoztuk el ebben a kategóriában. Amennyiben fémeket vagy fát szeretnél csiszolni és már csak a fibertárcsa hiányzik ahhoz, hogy el tudd kezdeni a munkát, akkor rendeld meg tőlünk! Mi amilyen gyorsan csak tudjuk kiszállítjuk a megadott átvételi pontra vagy címre! Ugye milyen jól hangzik?


1termék 11

Fibertárcsák - csiszolókorong

 

A fibertárcsák, vagy más néven csiszolókorongok profi segítséget nyújtanak a munka elvégzéséhez. Sima felületet képezhetünk vele egy adott felületen. A lap rugalmassága miatt az íves vágási élek is könnyen tisztíthatóak. Ráadásul acélok, nem vastartalmú fémek és faanyagok megmunkálására is alkalmas.

 

A fibertárcsák jelöléséről

 

A termék melletti jelölések a következőkre utalnak: például a 125 a korong méretét mutatja meg milliméterben. A P40 a fibertárcsa keménységét jelöli. Minél nagyobb a szám, annál finomabb szemcséjű a csiszolókorong. Tehát a P40-es a legnagyobb, míg a P100-as a kínálatunkban kapható legfinomabb, legapróbb szemű változat.

 

A fibertárcsa bemutatása

 

A gépi szerszám kiegészítő csiszolókorongok használat előtt tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen anyagon szeretnénk használni a fibertárcsát. Ennek megfelelő keménységű felfogó tányért kell felhelyeznünk.

Puha gumi tányért a következőkhöz használjunk: fa, kő, PVC

Kemény tányért: Acélhoz használjunk

 

°         csiszolhatunk éleket nagy vastagságú anyagoknál

°         hegesztési varratok megmunkálását végezhetjük

°         rozsdát távolíthatunk el általa

°         acélok nem vastartalmú fémek és fa megmunkálására tudjuk használni

°         felületi száraz csiszolálást tudunk végezni vele

 

A különböző erősségű csiszolókorongok közül több változatot is megéri beszerezni. Gondoljunk csak bele, az erősebbekkel eltávolíthatjuk a makacs festékmaradványokat a lakkmaradványokat a lambériáról, a finomabbakkal pedig elvégezhetjük az egységesre csiszolást a portalanítás és festés előtt.

Alacsonyabb hőmérsékletű tisztítási folyamat érhető el a fibertárcsával, mint a többi csiszolókoronggal. Rendelj tőlünk!

 

Keresés a Mentool.hu-n

 

Használtad már a termék szűrés menüt a keresés során? Ez az egyszerűbb változata a termék keresésnek. De ha van egy kis időd, és nem tudod pontosan a keresett termék nevét, akkor a jól felépített kategóriák között könnyedén megtalálhatod. Nézz körül a fűtésszerelési anyagok kínálatában is!

A raktáron lévő termékek csomagolását és útnak indítását még akár aznap meg tudjuk kezdeni. De nem, kell aggódnod, ha nincs raktáron a kiszemelt árucikk. Amilyen gyorsan csak tudjuk beszerezzük és eljuttatjuk hozzád.

 

Információk a termékről

 

Bizonyára jól jönne egy kis információ a termékről mielőtt kosárba teszed. Mi itt a Mentool.hu-nál törekszünk arra, hogy minden termék adatlapján olvasható legyen a termékkel kapcsolatos minden fontos információ.

Amennyiben mégsem találsz valamit, akkor kérjük, írj nekünk email-t, vagy keress minket telefonon a +36706358665-es számon. Mail címünk a webshop@mentool.hu.