Szerszámtartó derékövek

Tudod mi a jelszó? Minden egy helyen! A jó szerszámtartó derékövek is megtalálhatóak a Mentool.hu oldalán! Ha szeretnéd, hogy a szükséges szerszámok mindig kéznél legyenek a munkád során, akkor erre a szuper termékre van szükséged. Ne is keresd tovább, inkább rendeld meg még a mai napon!


19termék 119

Szerszámtartó derékövek

 

Azt mondják, a kilencvenes évek óta nem divat már a hasi-tasi? Á, ne is hallgass rájuk! Hiszen mi lehetne jobb megoldás az apró mütyűrök és szerszámok külön tárolására, mint egy szerszámtartó deréköv?! Nem kell hajolgatnod, nincs felesleges keresés, nem kell újra és újra felmásznod a létrára, hiszen minden éppen kéznél van benne!

 

Deréköv szerszámoknak

 

Ugye, azt szeretnéd, hogy kéznél legyenek a csavarok, szegek, vagy akár az ács kalapács? Akkor neked egy szuper ács övtáska szükséges a munkádhoz. Az egyedi varrással készült, rendkívül erős anyagból készült övtáska nagyon jó szolgálatot tesz majd. Szerezd be tőlünk könnyedén!

 

Az ács övtáska, szerszámtáska jellemzői:

 

-          erős varrás

-          kézre álló kialakítás

-          ipari és hobbi célokra is kiváló

-          egyszerű kezelhetőség

-          kényelmes viselet

-          bőr anyag

 

Szerszámtartó derékövek

 

A fém vagy műanyag csattal ellátott, bőr anyagból készült, szerszámok tárolására alkalmas deréköv a legjobb társad lehet a munkád során. Nem kell arra várnod, hogy valaki nyújtsa a szeget, kalapácsot, vagy egyéb szerszámot. Egy megbízható, jól kialakított termék a szerszámtartó deréköv, ami a legjobb választás lehet számodra, ha egyedül dolgozol.

 

A szerszámtartó övtáska egy nagyon praktikus és hasznos termék, amelyre nem csak szakmunkák végzése esetén lehet szükséged. Beleteheted az autószereléshez, a villanyszereléshez, vagy a fűtésszereléshez, vízszereléshez leggyakrabban használt szerszámaidat is.

 

Ács övtáska 2 részes bőr

 

A 6 zsebes kialakítású szerszámtartó deréköv 2 db nagy, 2db közepes és 2 db kisebb, vékony zsebbel van ellátva a könnyed tárolás érdekében. Akár ceruza, szeg, ácskalapács, mérőszalag, és sok más egyéb dolog tárolására alkalmas deréköv egy praktikus segítség a munkád elvégzéséhez.

 

Egyéb kiegészítők, kőműves szerszámok vásárlása online

 

Szükség van még a szerszámtartó derékövön kívül másra is? Nincs meg minden kőműves szerszám? Bátran keresgélj név alapján a keresőmező használatával vagy a kategóriák között szörfözve. Jobbnál-jobb termékek várnak Rád!

 

Iratkozz még ma fel hírlevelünkre

 

Ismered ingyenes szolgáltatásunkat? Iratkozz fel hírlevelünkre! Csupán e-mail cím szükséges, amire küldhetünk értesítéseket az akcióinkról és az új termékeink érkezéséről!

Szombaton, vasárnap és az ünnepnapokon is a kosárba helyezheted a megvásárolni kívánt terméket, a rendelés leadás az év minden lapján lehetséges.

 

További segítség a Mentool.hu-tól

 

Mondd, miben kérsz segítséget tőlünk? Elakadtál a vásárlás során? Nem jól adtad meg szükséges adataidat a szállításhoz? Keresd az ügyfélszolgálat elérhetőségein kollégánkat minden hétköznap 8-16 között, aki minden problémádban segíteni fog, ami a vásárlás során felmerült!

 

Fontos információk

 

Nem találod a kategóriák között a terméket, amit keresel? Nem szeretnél üres kosárral távozni tőlünk? Kérhetsz segítséget mail formájában az ugyfelszolgalat@mentool.hu címen, vagy akár fel is hívhatsz minket telefonon a +36-70/635-8665-ös telefonszámon.