Testcsipeszek

Ha még te is csak most ismerkedsz a hegesztés alapjaival, vagy már tapasztalt szakember vagy, akkor is szükséged van a hegesztéstechnikai folyamatok elvégzéséhez számos kiegészítőre és a munkát segítő termékre, munkavédelmi eszközre. Legyél törzsvásárlónk a regisztráció elkészítésével és élvezd az előnyöket!


1termék 11

Testcsipeszek

 

Ezeket az eszközöket sokszor csak nagy nehézségek árán lehetséges beszerezni, és a vásárlások alkalmával lemaradhat a listáról egy-egy elengedhetetlen hegesztéstechnikai kellék, termék.

Az ívhegesztés egyik legfontosabb kiegészítője a testcsipesz, amelyet sokan hegesztő testcsipesz, vagy hegesztő testkábel csipesz néven ismernek. A testcsipeszek biztosítják az áram átfolyását a hegesztendő anyaghoz, a munkadarabbal való kapcsolatot.

A termék megnevezése mindig tartalmazza a maximális hegesztőáram erősségét is. Tehát, hogy ha a termék nevében az szerepel, hogy 250A, az azt jelenti, hogy maximálisan 250 A hegesztőárammal használható.


Ívhegesztés

Az ívhegesztés nevét onnan kapta, hogy hegesztéskor az elektróda és a munkadarab között villamos ív jön létre.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

A kereső mezőbe írva a termék nevét könnyedén megtalálhatod online barkácsboltunk kínálatában!

A hegesztéstechnikai anyagok a kötőelemek kategóriák alatt találhatóak meg a védőfelszerelésekkel, az elektródákkal és az elektródafogókkal együtt!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#000 ft #jelszó #keresés #bruttó #cikkszám #testcsipesz #hegesztő testcsipesz #hegesztő testkábel csipesz #hegesztéstechnika #termékek