16 keresztidom ötrétegű kulcsos
16 keresztidom ötrétegű kulcsos
2 979 Ft

16 keresztidom ötrétegű kulcsos

2 979 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.02.23
2 979 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.02.23
Saját raktárról, azonnal
2 darab

Keresztidom – keresztidom – keresztidom… Ha csak mondogatod, attól még nem fog a talicskába kerülni. Ha kulcsos keresztidomra van szükséged, aminek mind a négy oldala 16 mm átmérőjű ötrétegű cső befogadására alkalmas, akkor megtaláltad! Rendeld, fizesd, dolgozz vele!

Erre is szükséged lehet
Részletek

16 keresztidom ötrétegű kulcsos

Kereszteződés a szerelésben

 

Egy egyenrangú útkereszteződésben jobbkéz szabály van. A kulcsos idomnál viszont a szabály, hogy húzd meg alaposan a 4 csavart a szivárgásmentesség eléréséhez. A szorítógyűrűs keresztidomok a fűtés- és ivóvízrendszer szereléséhez használt csőelemek összekötésére szolgáló kulcsos idomok. Kopásállóság és lassú korrodálódás jellemzi őket. A keresztidomnak négy oldala van, az elem mind a négy oldalán 16 mm a csatlakózó átmérővel rendelkezik. A hollandi anyával felszerelt idom meghúzásához nem kell speciális szerszám, egy villáskulcs elegendő.

Kulcsos fitting

 

Az épületgépészetben, a fűtésszerelés és vízszerelés területén a press idomok mellett megtalálhatók a kulcsos idomok is. A kulcsos-szorítógyűrűs idomokat ötrétegű csövekhez lehet csatlakoztatni, alkalmazhatók víz és fűtésszereléshez egyaránt falon kívüli munkavégzéshez. A nevéből is adódik, hogy roppanó gyűrűt tartalmazó idom. Egy villáskulcs segítségével szerelhető, nem szükséges hozzá speciális szerszám.

Ötrétegű kulcsos keresztidom műszaki adatai:

 

Méret: 16 x 16 x 16 x 16

Kialakítás: ötrétegű kulcsos keresztidom

Használat: fűtés és vízszerelés

 

Fontos!

Amennyiben szállítással kapcsolatos kérdésed van, akkor írj email-t ügyfélszolgálat elérhetőségünkre vagy hívj minket telefonos elérhetőségünkön!

Szörfözz a kategóriák között és keresd meg a számodra megfelelő terméket. Miután kiválasztottad a terméket, rakd a talicskába és menj vele a pénztárhoz. A szállítás feladatán nem kell gondolkoznod, mert a szállítási procedúrát felügyeljük helyetted! A szállítási idő a megrendelést függően akár másnap is megtörténhet azok termékek esetében, amelyik raktáron vannak! Ha nincs egy termék raktáron, nem kell megijedned! Beszerezzük! Írj e-mailt a kívánt termék nevével és darabszámával kapcsolatban, mi pedig amint tudjuk beszerezzük neked!

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #2004 2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #ügyfélszolgálat kommunikáció #bolt áttekinthetősége #elégedettség a bolttal #információk #hozzájárulok #mail #re email #kérjük

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Gyártó:
KTM
Csatlakozás mérete:
16
Csatlakozó típusa:
Keresztidom
A oldal:
16
B oldal:
16
C oldal:
16
Technológia:
Kulcsos
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Nagyon jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Ambrus Tamås
2023.01.07
A megrendelt terméket már következő napon megkaptam hibátlanul.
Igazolt vásárlás
Kiss Tamás
2022.07.16
Jó minőségű termék
Anita - Mentool.hu
2021.09.27
Kedves Antal!

Köszönjük szépen visszajelzésed és értékelésed!
Remek szerelést és jó munkát kívánunk a megvásárolt ötrétegű kulcsos idomokkal!