20-as hajlító rugó külső
20-as hajlító rugó külső
3 238 Ft

20-as hajlító rugó külső

3 238 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.21
3 238 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.21
Saját raktárról, azonnal
4 darab

Az emberi végtagok hajlításához –jó esetben- nincs szükség semmilyen segédeszközre. Ezzel szemben az ötrétegű csövekhez minden esetben, ha roncsolódás nélkül szeretnénk velük dolgozni. Ha azt szeretnéd, hogy a víz- és fűtésszereléshez használatos ötrétegű cső kedved szerint görbüljön vagy kanyarodjon, akkor szükséged lesz egy jó külső hajlító rugóra. Például ebben a kínálatunkban szereplő 20-asra.

Erre is szükséged lehet
Részletek

20-as hajlító rugó külső

Ötrétegű csövek mindenféle hókusz-pókusszal

Ha víz- vagy fűtésrendszer telepítését, esetleg javítását tervezed, az eddigi tapasztalatok alapján szükséged lesz szerencsehozó talizmánra, varázspálcára, mágiás könyvre és további bűbájos dolgokra…

JA, NEM! Elég, ha a Mentool által kínált termékek és kategóriák között böngészel, mert nálunk mindent megtalálsz, ami kell. Ráadásul az adott termékről a használathoz szükséges adatok és információk is fellelhetőek oldalunkon. Hát nem szuper?

20-as külső hajlító rugó 5 rétegű csőhöz

Jó-jó… De mire is jó ez a termék? A csőrendszer kialakításakor számtalan esetben szükséges az ötrétegű cső valamilyen szögben (leggyakrabban derékszögben) történő hajlítása.  Nos, amennyiben akad egy jó ötrétegű csőhajlító, máris kipipálhatjuk a problémát.

Hogyan működik a cső hajlítórugó? Ó, nagyon egyszerűen! A megfelelő méretű (jelen esetben 20 mm – es) csövet bele kell húzni a hajlítórugó belsejébe és kihasználva a rugó rugalmasságát és stabilitását meg kell hajlítani a csövet. A művelet végén a rugó lehúzható a kívánt ívre hajlított csőről. Aha… De miért van ilyesmire szükség? A csövet puszta kézzel is meg lehet hajlítani, nem? Természetesen igen. Viszont számolni kell azzal, hogy segédeszköz nélkül a cső nagy valószínűséggel deformálódik, behorpad vagy megreped. Ezt a hibalehetőséget iktatja ki a csőhajlító rugó, miközben pontos és igényes munkát végezhetsz vele.

Természetesen a külső hajlító rugók mellett, amelyeket a csőre kívülről helyezünk fel, megtalálhatóak belső, azaz a csőbe csúsztatható hajlító rugó változatok is webshopunkban.


Csőhajlító rugó műszaki adatai:

20 mm-es csövekhez

Kivitel: külső

Ötrétegű csövek és kiegészítők

Kínálatunkban ugyan nem találod meg a fentebb említett varázseszközöket, de nagyon sok hasznos dolog között böngészhetsz raktárkészletünkből. Keress bátran, iratkozz fel hírlevél szolgáltatásunkra további kedvezményekért. Ha pedig elakadtál a vásárlás során, esetleg kérdésed van a házhozszállítás módjával kapcsolatban, keress minket az ügyfélszolgálat elérhetőségein. Telefon, email, chat? – Ahogy Neked jó!

#kosárba #cikkszám #minden jog fenntartva #cikkszám #szállítási #áfa #belső #2022 #fill #idő #hozzájárulok #re email #vélemények #raktáron

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!