Háromrétegű törésmentes locsolócsövek

Törésmentes locsoló tömlőt keresel? A SUNFLEX locsolócsöveket neked találták ki. Megvásárolhatod őket 25 méteres tekercsben, de ha nincs szükséged ilyen hosszúságú slagra, akkor akár méterre is vágjuk számodra. Rendeld meg új öntözéshez és locsoláshoz szükséges locsolástechnikai kiegészítőidet online, egyszerűen, néhány kattintással! 


9termék19

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 1"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (34 méter)
509 Ft/méter

Három rétegű törésmentes 1/2"-os MAGMAFLEX locsolótömlő, amely remek segítségedül szolgálhat akár a kertedben, akár az építkezés során felmerülő munkafolyamatokban. 

Raktáron (60 méter)
218 Ft/méter

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 1/2"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (57 méter)
178 Ft/méter

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 3/4"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (49 méter)
356 Ft/méter

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 5/4"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (25.5 méter)
891 Ft/méter

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 1"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Raktáron (1 tekercs)
11 486 Ft/tekercs
Egységár: 459,4 Ft/méter

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 1/2"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Raktáron (2 tekercs)
4 005 Ft/tekercs
Egységár: 160,2 Ft/méter

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 3/4"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Raktáron (1 tekercs)
7 852 Ft/tekercs
Egységár: 314,1 Ft/méter

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 5/4"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Raktáron (1 tekercs)
20 101 Ft/tekercs
Egységár: 804 Ft/méter