Háromrétegű locsolócsövek

Törésmentes locsoló tömlőt keresel? A SUNFLEX locsolócsöveket neked találták ki. Megvásárolhatod őket 25 méteres tekercsben, de ha nincs szükséged ilyen hosszúságú slagra, akkor akár méterre is vágjuk számodra. Rendeld meg új öntözéshez és locsoláshoz szükséges locsolástechnikai kiegészítőidet online, egyszerűen, néhány kattintással! 


9termék19

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 3/4"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
3/4"
Kivitel:
Méterre
Raktáron: 263 méter
390 Ft/méter
méter

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 1"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
1"
Kivitel:
Méterre
Raktáron: 231 méter
536 Ft/méter
méter

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 1/2"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
1/2"
Kivitel:
Méterre
Raktáron: 198 méter
195 Ft/méter
méter

Nem szeretnél teljes tekercset vásárolni? Csupán néhány méterre van szükséged? Akkor élj a lehetőséggel és add le rendelésed, akár 1 méterre! Ez az 5/4"-os SUNFLEX locsolótömlő tökéletes választás általános háztartási használatra. Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak, rendeld meg online, egyszerűen!

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
5/4"
Kivitel:
Méterre
Raktáron: 153.5 méter
1 085 Ft/méter
méter

Becsavarodsz, mert a locsolócső folyvást megtörik, szakad? Ne idegeskedj tovább, mert van megoldás! Méghozzá a Magmaflex törésmentes locsolótömlő, melyet most méterre szabva vagy teljes tekercsben is megrendelhetsz webáruházunkból! Ez a három rétegű törésmentes 1/2"-os MAGMAFLEX locsolótömlő remek segítségedül szolgálhat akár a kertedben, akár az építkezés során felmerülő munkafolyamatokban. Rendelj, fizess, ne törjön meg a locsolóslag többször a Te kertedben se!

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
1/2"
Kivitel:
Méterre
Raktáron: 40 méter
218 Ft/méter
méter

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 1"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
1"
Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 9 tekercs
12 090 Ft/tekercs
Egységár: 483,6 Ft/méter
tekercs

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 3/4"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
3/4"
Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 10 tekercs
8 765 Ft/tekercs
Egységár: 350,6 Ft/méter
tekercs

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 1/2"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
1/2"
Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 7 tekercs
4 383 Ft/tekercs
Egységár: 175,3 Ft/méter
tekercs

Cseréld le régi, elhasználódott locsolócsöveid erre az 5/4"-os SUNFLEX háromrétegű, törésmentes locsolótömlőre. Háromrétegű, lágyított PVC-ből készült flexibilis slag, amely a két réteg között poliészter keresztszállal lett megerősítve. Ha teljes tekercset szerenél vásárolni, akkor erre a 25 méteres kiszerelésre lesz szükséged! 

Rétegek száma:
3 rétegű
Átmérő:
5/4"
Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 6 tekercs
24 413 Ft/tekercs
Egységár: 976,5 Ft/méter
tekercs