Burkoló szerszámok

A burkoláshoz használt szerszámok, azaz burkoló szerszámok, mint ezek a csempevágók is olyan nélkülözhetetlen eszközök, amelyeket építkezésnél, felújításnál, otthonod bővítésénél is használnod kell. Csempék méretre igazításánál, vágásánál szükség lehet a vizes helyiségekben, de a konyhában, télikertben, garázsban, spájzban, kamrában is. Ezek a speciálisan tervezett szerszámok biztosítják azt, hogy a kiválasztott burkolóanyagok ne törjenek, ne karcolódjanak vágás közben. Segítségükkel méretpontos és szabályos vágásokat alakíthatunk ki, amelyek megfelelnek elvárásainknak. Válaszd ki a számodra megfelelő modellt és rendeld meg online személyes átvétellel vagy házhozszállítással!Burkoló szerszámok

 

Akár a vizes helyiségek felújítását tervezed, akár a kerti járdát kövezed, vagy a legelejéről kezded az egészet és most fogsz csak bele az építkezésbe, az általunk ajánlott burkoló termékek egészen biztosan jól jönnek majd. Rendeld meg, amire szükséged van és válaszd ki a szállítási módot!

 

Szerszámok a profi burkoláshoz

 

A csempe már megvan, de fejtörést okoz, hogyan szabd méretre és formára a törékeny lapokat? Természetesen erre is van megoldás! A megfelelő csempevágóval könnyen és pontosan, sallangmentesen dolgozhatsz, az eredmény pedig esztétikus, szép munka lesz!

 

Burkoló szerszámok, azaz a csempevágó

 

A kézi csempevágó kínálatból könnyedén kiválaszthatod, mely termék az ideális számodra, hiszen az egyes termékek nevében is szerepelnek a méretre vonatkozó információk. Vagyis azt mutatjuk meg, hogy vastagságban és hosszban mi a legnagyobb keresztmetszet, amire használni tudod. Így könnyen megtervezheted a munkádat.

 

A szerszám használata

 

A kézi csempevágó törésvonalat képez a munkalapon, melyet ezt követően el lehet törni. Ugyan nem kíván előképzettséget a csempevágás, de azért mégis érdemes az első éles próbálkozás előtt selejt darabokon néhány próbavágást végezni.

 

Figyelem! Fő a biztonság!

 

A szerszám használata során kiemelt figyelmet kell szentelnünk a munkavédelemnek! Ezért javasoljuk, hogy a csempevágó megrendelésével egyidejűleg válassz munkavédelmi kesztyűt és szemüveget kínálatunkból! A szállítás feladatát pedig nyugodtan bízd ránk!

 

Fontos a rendezés

 

Hiszen úgy könnyebb mindent megtalálni! Ezért is soroltuk termékeinket jól felépített kategóriák közé! Persze a keresés menü használatával is megtalálhatod, amit szeretnél. Csak írd be a kívánt termék nevét az oldal tetején elérhető rubrikába, majd nyomj a szűrés (nagyító) gombra!

 

Nálunk a jelszó: mindig Te vagy az első!

 

A Mentool.hu webáruház elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján. Nagyon köszönjük! Egy felmérés alapján a döntő többség a vásárlók közül ajánlaná ismerősének. Ez igazán megtisztelő! Igyekszünk, hogy továbbra is magas maradjon az elégedettség a bolttal, és olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, melyeket szerettek!

 

Ügyfélszolgálat – kommunikáció

 

Még mindig üres a kosár, nem találsz valamit? Esetleg kérdeznél a hírlevél feliratkozás kapcsán vagy vásárlói véleményt írnál, de nem tudod, hogyan kell? Örömmel állunk rendelkezésedre munkanapokon 8-16 óráig. Keress minket mail címünkön vagy a +36706358665-ös telefonszámon!