Extol Craft

Az Extol Craft az Extol vállalat Craft vállfaja. Világoszöld színükkel könnyen megkülönböztethetőek az Extol Premium és Lady termékcsaládjaitól. Az Extol Craft tökéletes választás azoknak, akik élvezni szeretnék a barkácsolást, az ehhez szükséges termékeket pedig megfizethető árakon szereznék be. A hobbi barkácsolás, szerelés szerelmeseinek jó szívvel ajánljuk ennek a kategóriának a termékeit! Nézz körül, válogass, kérdezz és rendelj!


2termék 12

Extol Craft

 

Az Extol Craft friss, ergonomikus kialakításával és modern formatervezésével szeretne kitűnni az Extol termékek közül. Ezek a törekvések biztosítják, hogy a Craft termék változatok magas kényelmet és szuper előnyöket biztosítanak munkavégzés közben.

Az Extol Craft nem csak egy márka a sok-sok olcsó szerszámot gyártó szerszámcsalád közül. Az Extol tiszteli a barkácsolást, vele együtt pedig minden barkácsolót és hobbi szerelőt. Hogy miért? Mert a hobbiszerszámoknak is extrának kell lenniük valamiben. Megfizethetőségük mellett, minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Vásároljunk inkább ésszerűen és praktikusan, mint elhamarkodottan. Mondjunk példát is? Sok olcsó barkácsgép tengelye készül már manapság műanyag burkolattal. Az Extol Craftnál a műanyag burkolat helyett acélcsapágy burkolatot kapnak a szerszámgépek tengelyei.

 

Extol Craft szerszámok

 

A szerszámgépek mellett az Extol Craft kínálatában kézi szerszámok és szerszámgép kiegészítők is elérhetőek. Sőt, azoknak sem kell aggódniuk, akik szerszámkészleteket vásárolnának. Egy-egy termék megvásárlása helyett ezekkel a változatokkal rögtön egy egész készletet tudhatunk magunkénak, amelyben megtalálhatóak a legnépszerűbb kézi szerszámok, vagy egy-egy specifikus szerszám több méretben is.

 

Extol termékek raktáron

 

Oldalunkon nem titkoljuk azt sem, hogy milyen mennyiség áll rendelkezésre egy-egy termékből. Böngészés közben mindig láthatod, hogy a kiválasztott termék milyen darabszámban elérhető raktárunk polcain abban a pillanatban, amikor nézed. Természetesen ha jelenleg nem elérhető egy-egy termék változat, akkor is megrendelheted online, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt beszerezzük és elküldjük számodra. Nagy mennyiségű megrendelés esetén megéri árajánlatot is kérnek e-mailben. Keress fel minket online ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy hívj minket telefonon!

 

Termék keresés a Mentool.hu oldalon

 

A keresés kétféleképpen is megtehető online barkácsboltunkban. Egyrészről használhatod az oldal tetején található okos kereső funkciót. Ebbe a sávba, majd a keresés gombra (nagyító) kattintva egyből láthatod, hogy milyen termékeket tudunk felvonultatni az általad megadott névre, méretre, vagy színre vonatkozóan. Természetesen böngészhetsz a jól felépített kategóriák között is termékek után kutatva. A kategóriákon belül a szűrés funkciót használva tovább szűkítheted a keresett termékek körét a különböző paraméterek alapján.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Ha mindig időben szeretnél értesülni az új termékekről, akciókról, újításokról és lehetőségekről, akkor itt az ideje, hogy feliratkozz hírlevelünkre is. Hírlevél feliratkozáshoz nem kell mást megadnod, mint a vezetéknév, keresztnév, mail cím. Ezt követően azonnal megkapod a feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt, amelyben kérjük, kattints a megerősítem a feliratkozást gombra.

#390 ft #minden jog fenntartva 2023 #szerszámok #szerszámokat #áron #információk #barkács #széles #szerszám #elérhető #szükség #extol craft #termék