FORTUM kábelvágó fogók

Mit szólnál egy professzionális kábelvágóhoz, amivel könnyedén elvégezheted az elektromos munkáidat? Hallottál már a Fortum kábelvágókról, melyekkel a profik dolgoznak? Tartozz Te is a profik közé, legyen Neked is otthon Fortum kábelvágód! A Fortum kábelvágó fogók VDE 1000V minősítéssel rendelkeznek, szigetelt a fogantyújuk, így akár 1000V-os feszültséggel szemben is biztonságosan használhatod őket. A speciális pengéknek köszönhetően 12 milliméteres kábel vágására is alkalmas. Ugye megtetszett Neked is ez a kábelvágó fogó típus? Vásárolj nálunk!Fortum kábelvágó fogók

 

Először is tekintsük át, hogy mire is használjuk, akár a mindennapokban a kábelvágó fogókat. A kábelvágó fogók olyan kéziszerszámok, amelyeket kialakításuk szerint több különböző feladathoz is hasznosíthatunk.

Az első ilyen feladat a kábelek vágása. Ahogy nevükből is gondolhatjuk tehát, ezek az eszközök kábelcsonkok előkészítésére, vágására, elektromos vezetékek vágására lettek kifejlesztve. Ugyanakkor az eszköz hegyével akár huzalokat is hajlíthatunk, vagy eltávolíthatjuk velük a szigetelést. Természetesen amikor a szüksége nagy úr, akkor ezeken a munkafolyamatokon kívül egyéb esetekben is bevethetjük a kábelvágó fogókat. Vannak, akik szívesen használják őket szegecsek vágására, univerzális vágóként vékonyabb műanyag anyagokhoz, vagy vékonyabb drótok vágásához, javításához is.

 

A fortum kábelvágó (4770421)

 

A Fortum vállalat által gyártott kábelfogók nem hiányozhatnak az otthonodból. Nem lesz szükséged másik kábelfogóra, mert akár 12 milliméteres kábeleket is könnyedén elvághatsz velük. Biztonságban dolgozhatsz, mert a kábelvágók szigetelt fogantyújuknak köszönhetően (VDE) 1000 V-os feszültség mellett is megvédik a használót.

Az VDE 1000V-ig szigetelt 160mm-es Fortum kábelvágó fogók a TOP termékeink között szerepel. Nem véletlenül! A pengék indukciós eljárással készültek, amit matt króm, vagy fekete borítás és ergonomikus nyél jellemez.

 

Amit jó, ha tudsz a FORTUM kábelvágó fogók kapcsán

 

Egyszerűen nagyszerűek a Fortum kábelvágó fogók különböző típusai! A fogantyú mérete 160mm, amivel könnyedén elcsípheted a villamossági kábeleket. Ugyanakkor mindig gondolj a biztonságodra! Az elektromosság nem gyerekjáték! Amennyiben munkavédelmi felszerelésre is szükséged van, azt is beszerezheted oldalunkon keresztül!

 

Szállítási információk

 

A kosárba helyezted már a terméket? Futárszolgálattal szeretnéd megkapni a rendelésed, vagy személyesen vennéd át inkább? Mindkettőre van lehetőség, jelezd a kasszánál, hogy miként szeretnéd. Amennyiben a személyes átvételt választod, úgy várd meg, míg kiértesítünk e-mailben, mikor jöhetsz a rendelésedért.

 

Vélemények

 

Fontos számunkra a véleményed mind a termékeink, mind a szolgáltatásaik kapcsán. Ez nem csak számunkra fontos, hanem további vásárlóink számára is, hiszen minden szereti olvasni a további felhasználók tapasztalatait. Amennyiben van némi időd, akkor a vásárlás után küldd el nekünk a véleményed!

 

További részletek

 

Szeretnéd tudni, hogy raktáron van-e a termék, amit rendelnél? További kéziszerszámok is érdekelnek? Speciális kérésed lenne a szállítással kapcsolatban? Nem egyértelmű a kosár használata? Esetleg nagyobb tételben rendelnél? Keress minket mail-ben, vagy telefonon. Segítünk!

 

Minden jog fenntartva 2023. (MENTOOL)