FORTUM racsnik

Most gyorsan lapozz el az oldalról, ha nem szereted a jó minőségű és a megbízható szerszámokat! Akkor azt sem ajánljuk, hogy olvass tovább, hiszen egészen biztosan nem érdekelnek az ergonomikus kialakítású, strapabíró Fortum racsnik! Vagy mégis?! Nézd meg hajlított racsnis hajtókar kínálatunkat és válaszd ki a számodra tökéletes méreteket! Kéziszerszámok a Fortum márkától!Fortum racsnik professzionális használatra

 

A cseh Fortum vállalat precíz munkával készült termékei között megtalálhatod a népszerű Fortum racsnikat is. A vállalat első osztályú 61crv5 acéldarabból készíti el a termékeit. Ezek az árucikkek a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyed munkavégzést biztosítanak számodra, ráadásul strapabíróak is. Precíz munka, egyszerű használat! Az ergonomikus kialakítású racsnis karokat pillanatok alatt megszereted majd, mert a kezedbe simulnak. Téged is érdekel egy ilyen racsni? Tarts velünk a továbbiakban!

 

Fortum racsnis hajtókar - Fortum mechanic racsni

 

  • első osztályú 61CrV4 és 61crv5 acéldarabból van kovácsolva

  • a különösen nagy igénybevételnek kitett szerszámrészek 60CrMoV18-5 króm-molibdén acélból vannak kialakítva (króm-vanádium acélból tervezve műhelyekben történő szerelésekhez)

  • a termékek leginkább igénybevett részei: edzett S2 alapanyagú acélfoggal rendelkezik így rendkívül precíz munka végezhető velük

  • kivételes lépésérzékenység

  • formázott fogantyú (pontos és könnyű munka minden helyzetben)

  • gyors kioldás (a racsnifejben található gomb megkönnyíti és felgyorsítja a csavarkulcs cseréjét)

  • a racsnis kar ívelt alakjával optimálisan illeszkedik a kézbe is, például egy szűk motortérben is könnyedén tudunk a segítségével dolgozni

 

A racsnikhoz természetesen megvásárolhatod kínálatunkból a dugókulcs szerszámkészlet professzionális használatra szánt darabjait is.

 

Fortum szerelői mechanic dugókulcs szerszámkészlet

 

A Fortum racsnis hajtókar felhasználásához kínálatunkban megtalálhatod a dugókulcs fejeket egyesével és szerszámkészletbe rendezve is.

A Fortum Mechanic dugókulcs szerszámkészlet professzionális használatra lett tervezve a műhelyekben történő szerelésekhez. A Fortum szerelői mechanic dugkulcs szerszámkészlet dugókulcs szerszámkészlet különlegesen ergonomikus kialakítású racsnis kart tartalmaz. A kar ívelt alakjával optimálisan a lehető legkönnyebben lehetséges hozzáférni a munkadarabokhoz. A Fortum szerelői (Mechanic) dugókulcs szerszámkészlet könnyített, törhetetlen műanyag tartódobozában az összes dugófej és tartozékai áttekinthetőek és a kivehető belső kazetta révén gyerekjáték praktikusan elhelyezni és használni a műhelyben.

 

Jó választás: Fortum racsnik

 

Ez az a hely, ahol minden nap azért dolgozunk, hogy minden kedves vásárlónk csupa hasznos és minőségi terméket tudjon elhelyezni és használni műhelyében. A keresés egyszerű. Elég a kereső mezőbe beírni a kívánt termék nevét vagy a kategóriák között böngészve a paraméterek alapján kiválasztani a hasonló termékek közül a legjobb lehetőséget. Választhatsz a racsni mellé például egy jó munkavédelmi kesztyűt is!

 

Termékek értékelése

 

Vajon mi a legfontosabb szempont a vásárlók szemszögéből? Egyetértesz velünk, hogy a tapasztalati vélemények és az árak? A kedvező árakról mi gondoskodunk. Véleményt pedig Te is írhatsz az általad vásárolt termékekről. Köszönjük, ha ezzel segíted munkánkat!

 

Információk

 

Hiszünk abban, hogy nincsenek rossz kérdések! Kérdeznél a szállítás és átvétel kapcsán? A dugókulcs szerszámkészlet mellé mást is raknál a kosárba, de bizonytalan vagy valamiben? Fordulj hozzánk bizalommal! Készséges ügyfélszolgálatunk szíves rendelkezésedre fog állni munkanapokon 8-16 óráig.

#megfelelően van összeállítva minden egyes dugókulcs szerszámkészlet professzionális használatra lett tervezve műhelyekben történő szerelésekhez #dugókulcs készlet és ehhez igazodik a szerkezeti anyagok nagy ellenálló képessége #tartozékai könnyen áttekinthetőek és az elhelyezése a kivehető belső kazetta révén gyerekjáték praktikusan elhelyezni és használni műhelyében #elfordítást is érzékel #kézbe amelyet egyben megfelelően véd is például egy szűk motortérben #racsni 1 #panasz esetén #mechanic dugókulcs szerszámkészlet különlegesen ergonomikus kialakítású racsnis kart tartalmaz #racsni egyetlen első osztályú #dugófej és tartozékai könnyen áttekinthetőek #111 190 ft #1 2