Grillezés

Mi lehet jobb egy bográcsos paprikás krumplinál? Egy jó kis grillezés? Ha a gulyás vagy pörkölt mellett ízletes húsokra is vágysz a nap végén, akkor bizony grill eszközeink lesznek a tökéletes választások számodra. Szerinted sincs fogható a grillen sült húsokhoz? Akkor a legjobb helyen jársz! Nálunk ugyanis beszerezheted a grillezés kellékeit a sütőeszközöktől, a tárcsáig, a nyárstól az üstházig. Nézz szét kínálatunkban és szerezz be mindent pikk-pakk a hétvégi sütögetéshez!

Grillezés a szabadban

 

A húsokat már beszerezted, de még nincs meg minden szükséges hozzávaló a hétvégi grillezéshez? Pánikra semmi ok! Online barkácsboltunk webshopjából könnyen beszerezheted sütés előtt a hiányzó termékeket! Tekintsd meg grillezésre összeállított kínálatunkat!

 

Faszenes grill

 

Talán nem él olyan ember a földkerekségen, aki ne szeretné a friss, grillezett húst és zöldségeket! A füstös illat, a grillen készült étel íze és a mindezzel járó sürgés-forgás összehozza a csapatot. Van, aki a pácban rejlő fűszerekre esküszik, van aki olajjal süt, más a hagyományos zsír felhasználását részesíti előnyben, de abban mind egyetértenek, hogy sütés közben az ember igazán felszabadul és örömmel, szívvel-lélekkel készíti a tökéletes falatokat. Ehhez azonban szükség van néhány eszközre…

 

Grillezés előtt…

 

…érdemes végiggondolni, mi kell majd a jó faszenes barbecue előállításához! Tűz, persze, ami szolgáltatja majd a jó kis parazsat! A parázs esszenciális a megfelelő grillezéshez! Nézd csak, mi faszenet is kínálunk, méghozzá 2,5 kg-os kiszerelésben. Csapd a rendeléshez, hogy egyben minden megérkezzen, ami fontos!

 

Grillezünk! De hogyan?!

 

A faszén megvan, a pácolt húsok és zöldségek készen állnak, már mindent elolvastál az ideális grillezési hőmérséklet és a legjobb klasszikus receptek témakörben? Viszont nincs még min grillezni? Nálunk kapható például a profi sütő tárcsa és a komplett party üstház is kéménnyel és könyökkel. Melyik lenne a legjobb számodra?

 

Grill eszközök

 

Különböző grillezési módszerekkel dolgozhatsz. Lehet, hogy elektromos grillre esküszöl, akár a kerti grillre, de az is lehet, hogy az erkélyen sütögetnél. Egy biztos: szükséged lesz speciális eszközökre a forró grillrácson végzett munkád során. Kínálatunkban többféle grillező szett közül választhatod ki, amellyel könnyedén forgathatod a rácson a finom falatokat!

 

Pácolt húsból nem csak grill készíthető!

 

Nem bizony! Van, aki nyárson szereti! Éppen ezért rozsdamentes egyágú és kétágú nyársakkal is készültünk. Hiszen tudjuk, ha itt a jó idő, a szabadtéri ételek szerelmesi máris izzítják a tüzet és jöhetnek a grillek, előkerül a bogrács és a jó öreg nyársas ételek… Igaz?

 

Hasznos tippek grillezés előtt:

 

Az ételt és a sütési praktikákat Rád bízzuk. Azt viszont tudnod kell, hogy a szabadban történő sütési művelet során jobb fokozottan figyelni! A tűzre, a parázsra tekintettel a grilleszközök használata előtt célszerű vizet bekészíteni, hogy a segítségével gyorsan el tudjuk oltani az esetlegesen elszabaduló tüzet!

 

Minél előbb rendelsz, annál jobb!

 

Nálunk mindig láthatod a raktáron található mennyiséget! Nehezen érhet meglepetés, ugyanis a termék neve alatt vagy mellett mindig megtalálhatod az éppen raktáron lévő darabszámot. A termékek, rendelkezésre állás esetén a beérkezett megrendelések sorrendjében kerülnek lefoglalásra és kiküldésre.

 

További kérdés esetén…

 

…fordulj hozzánk bizalommal! Ne habozz túl sokáig, ha kérdésed maradt, inkább keresd meg profi és kedves ügyfélszolgálatunkat! Munkatársaink munkanapokon 8-16 óra között érhetőek el mail-ben vagy telefonon! Inkább bográcsozás lenne a következő program? Akkor sem kell aggódnod, különböző méretű bográcsokat és kiegészítőket is találsz nálunk.