Racsnik és dugókulcsok

Autót szerelsz? Gépek javításával bajlódsz? Bitdugófejeket, adaptereket használsz? Akkor mindenképpen szükséged lesz dugókulcsra, racsnira és hozzávaló kiegészítőkre is. Mindezeket most be is szerezheted tőlünk gyorsan, jutányos áron! Nézz körül a kínálatunkban kapható racsnik és dugókulcsok között, majd válaszd a számodra leginkább megfelelőeket! Vásárlásra fel, egyszerűen, online, gyorsan!

Racsnik és dugókulcsok

 

Igazán gyors és profi munkát szeretnél végezni? Akkor a racsni és dugókulcsok remek szolgálatot tesznek majd neked! Ezen szerszámok segítségével nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen boldogulsz majd. Szerezd be a szükséges méreteket kínálatunkból – csupán néhány kattintás az egész!

 

Dugófejek

 

A külső kulcs nyílású csavarok meghúzására alkalmas kütyük, melyek a racsnikhoz csatlakoztatva könnyedén alkalmazhatóak. Dugókulcsfej kínálatunkban különféle méretek és speciális kialakítású termékek (hosszított fej, gyertyakulcs, torx) is elérhetőek.

 

Racsnik

 

Ezek a kézi szerszámok jól ismertek többek között az autószerelők körében is, hiszen egyszeri ráfogással, pusztán a szár visszaforgatásával megoldható a trükkös csavarok fel- és levétele. Válassz a kínálatunkban szereplő méretekből terveidnek megfelelően!

 

Bitdugófejek

 

A bithegyek dugófejjel olyan speciális bitfejek, amelyek racsnis hajtókarhoz csatlakoztathatóak. Milyen termék érdekel? Különféle méretek és kialakítások várnak rád virtuális polcainkon. Sima, torx és még imbusz fejre is lecsaphatsz, sőt, egész készletek beszerzését is megteheted szerszám kínálatunkból!

 

Gépi kulcsok

 

Gépi használatra tervezett dugókulcs készletünk króm-molibdén acélból készült, ezáltal igen strapabíró és időtálló megoldás. Amennyiben kosárba helyezed és megrendeled, duplán jól jársz, mert a készletet saját tároló dobozban szállítjuk neked. Ennek köszönheten egy csapásra a tárolási gondot is letudhatod.

 

Adapterek

 

Ebben a kategóriában gyűjtöttük össze azokat a termékeket, amelyek a racsnik és dugókulcsok kiegészítői. Az egyszerű toldószártól kezdve a speciális csuklós és egyéb termékeken át a dugókulcs készletig mindent elérhetsz itt. Rendelj meg egy menetben mindent, amire csak szükséged lehet, hiszen így a szállítás is egyszerre történik meg!

 

Mondd csak, milyen kézi szerszám hiányzik még készletedből a racsnik és dugókulcsokon kívül?

 

Megéri nálunk böngészni, hiszen több ezer minőségi termék vár raktáron! Csapj le mondjuk szerszámkészleteinkre vagy válogass kézi csavarhúzóink között. Egészen biztosan minőségi és jól használható termékeket találsz majd!

 

További információk

 

Kérdeznél még valamelyik kulcs kapcsán? Esetleg nagyobb tételben rendelnél? Írj mail címünkre vagy hívj minket telefonon munkanapokon 8-16 óra között. Kapcsolat: +36706358665 – ös telefonszám és az ugyfelszolgalat@mentool.huemail cím.