YATO

A YATO nem másról vált híressé, mint hogy az egyik legjobb ár-érték arányú kéziszerszám gyártó. Erről bármikor megbizonyosodhatsz, ha YATO termékeket vásárolsz vagy használsz. Barkács kiegészítőiket és szerszámaikat megrendelheted tőlünk online, gyorsan és egyszerűen! Az erővágóktól kezdve a kábelvágó fogókig, a ládabontótól a kombinált fogóig mindent megtalálhatsz a Mentool.hu kínálatában. Biztosak vagyunk benne, hogy ha kipróbálod őket, akkor hasonló lelkesedéssel fogod forgatni YATO termékeidet, mint mi.

YATO

 

A YATO termékekről sokan azt hiszik, hogy Kínában készülnek, ez azonban nem teljesen állja meg a helyét. A YATO gyártó anyavállalata a TOYA lengyel cég, s bár igaz, hogy gyártásuk egy része Lengyelország mellett Kínában is zajlik, emiatt azonban nincs ok az aggodalomra. A minőséget a szigorúan szabályozott szabványok és professzionális alapanyagok biztosítják.

Az ipari felhasználáson kívül szinte minden ház körüli munkához, szereléshez, barkácsoláshoz találhatsz szerszám változatokat a YATO márka kínálatában.

 

YATO szerszámok

 

A YATO szerszámok a TOYA 1990-ben alapított, lengyelországi céghez tartoznak. A több, mint 30 éves cég az európai piac egyik legnagyobb szerszámgyártó vállalkozásává vált az évek folyamán.

De kinek is ajánljuk és ajánlja maga a gyártó a YATO termékeket? A YATO, saját bevallásuk szerint is, kifejezetten a szakembereknek és a szakmunkák, barkácsolás iránt nyitott embereknek szeretett volna a kezdetek óta termékeket gyártani. Éppen ezért az iparon kívül minden otthoni igényt kielégítenek. Áruk kedvező, ár-érték arányuk és minőségük kiemelkedő.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy gyártósorokról magas minőségű szerszámok kerüljenek a forgalmazók polcaira. Az elmúlt 20 év pedig bizonyította, hogy megbízhatóságuk miatt mindenki számára kedvelt kiegészítőket tudnak biztosítani. Ehhez hozzájárul a minőségbiztosítási rendszerük és a termékfejlesztésre fordított energiájuk is. Éppen ezért, ha otthoni használatra keresel könnyen használható, de strapabíró kézi szerszámokat, akkor érdemes a YATO-t választani!

Mindegy, hogy kertes házban, lakóparkban, tanyán, vagy lakótelepen laksz, ahol valami elromolhat, ott előbb vagy utóbb, de tönkre is fog menni. Aki foglalkozott már értékmegőrzéssel, állapotmegőrzéssel, az tudja, hogy mindig akad valami, ami javításra, szerelésre, cserére szorul. A jó szakember drága, nehezen elérhető és sokszor körülményes is. Éppen ezért érdemes minőségi kéziszerszámokkal felvérteznünk magunkat, hogy amilyen problémát csak lehet saját magunk is tudjunk orvosolni.

 

YATO kéziszerszámok raktáron

 

Itt az idő, hogy beszerezd a kézi és kerti szerszámok változatait kínálatunkból. Ezek lehetnek azok a kiegészítők készletedben, amelyek gyors megoldást kínálhatnak a problémákra.

Ezek a remek minőségű YATO termék változatok a legkülönbözőbb problémákra biztosítanak megoldást. Szereléshez találhatsz közöttük különböző fogókat, jelölésekhez ácsceruzákat és szögvasakat, vízszereléshez és fűtésszereléshez csőfogókat és csővágókat is.

A különböző termék változatok kategóriák közé vannak sorolva, hogy még egyszerűbben átlátható és gyorsabban megtalálható legyen minden, amire csak szükséged van.

 

Termékek raktáron

Még mindig üres a kosár? Ne halogasd tovább a vásárlást! Válassz egyet vagy többet professzionális YATO szerszám kínálatunkból és élvezd akár már másnap a minőségi munka gyümölcsét!

További kérdésed lenne? Nem találtál megfelelő információt valamelyik termék kapcsán? Ne aggódj, ügyfélszolgálatunk e-mail címén és telefonszámán is rendelkezésre áll munkanapokon, hogy megválaszolja kérdéseidet! Keress minket bizalommal!

Nálunk mindig láthatod, hogy az adott szerszámok milyen mennyiségben állnak rendelkezésre megrendelésed pillanatában raktáron. Az erre vonatkozó információkat jól láthatóan fel is tüntettük a termékek oldalán a termék neve mellett vagy alatt.

A YATO szerszámok mellett természetesen még több, kiváló minőségű szerszámgyártó termékei is megtalálhatóak kínálatunkban. Nézz körül az Extol Premium és a Fortum kínálatában is!

 

Hírlevél feliratkozás

 

Amennyiben folyamatosan szeretnél kapni információkat új termékek érkezéséről, szuper ajánlatokról, akciókról is, akkor iratkozz fel hírlevelünkre! Garantáltan nem fogsz lemaradni semmiről!

#hozzájárulok #300 #100 #toya #1 2 #adatok #elektromos #szeretne #yato #raktáron #termékek #termék #legjobb #kategóriák #magas #elektromos #professzionális #300 #kerti