Ácsceruzák

Írni és jelölni nem csak papírra lehet! Szakmunkáid esetében veled is előfordulhat, hogy nedves felületekre vagy kőzetre kell jól látható, tartós jelöléseket helyezned. Kicsorbult a ceruzád hegye? Nincs nálad hegyező vagy állandóan eltűnik? Ez sem jelenthet problémát, a hagyományos, jól ismert, szakemberek füle mögött elhelyezkedő ácsceruzák mellett már cserélhető hegyes YATO jelölőceruzákat is találhatsz kínálatunkban! Tűzd a füled mögé akár már holnap! 


7termék17

Építkezel? Ugye tisztában vagy vele, hogy az építkezéshez kitartás és sok-sok türelem szükséges? Találd meg munkádhoz azt a szerszámot, ami hozzád hűséges! A YATO ácsceruzán nem fog múlni, hogy precíz munkát végezz, vásárold meg és segítségével egész nyugodtan hozzáláthatsz a legkülönbözőbb munkafolyamatoknak is, a YATO ácsceruza nem fog cserben hagyni.

Raktáron: 15 darab
1 283 Ft/darab
darab

Megtanultad az írás művészetét? Szeretnél meg tanulni ácsceruzával is írni, jelölni, rajzolni? Talán ezzel az eszközzel kell majd dolgoznod? Rendeld meg még ma tőlünk ezt az egyszerű, de pompás ácsceruzát, amivel nedves felületre is olyan hatékonyan tudsz írni, mint száraz felületre!

Raktáron: 3 darab
377 Ft/darab
darab

Szeretnél igazán menő lenni az ácsok között? Jól jönne egy szuper ácsceruza? Képzeld, a Bahco éppen ilyen menő ceruzákat gyárt, és megtalálható a termékük a Mentool.hu oldalán! Rakd a kosárba, és válogass mellé jelölőfilcet, ácskalapácsot, vagy egyéb olyan terméket, amire éppen szükséged van!

Raktáron: 81 darab
266 Ft/darab
darab