Kerti eszközök, kiegészítők

8termék18

A növényvédelem a cserepes növényeknek, fűszernövényeknek, balkon és szobanövényeknek is jár! Használd hozzá ezt a pillangó alakú, földbe szúrható 12 db-os szettet, amely olyan helyeken is használható, ahol az írtószerek csak korlátozotton vagy nem alkalmazhatóak. Mondj búcsút a molyoknak, cseresznyelegyeknek és egyéb kártevő rovaroknak!

Raktáron: 17 csomag
929 Ft/csomag
csomag

A teraszon lévő asztalra keresel egy napelemes LED lámpa és rovarcsapda kombinációt? Ez a szuper kis szerkezet felakasztható vagy a későbbiekben akár le is szúrható a sütögető közelébe a földbe, amikor épp a finom szalonnát és hagymát készítitek el a baráti társasággal. Biztonságot szeretnél, nem csak egy díszt? Rendeld meg a Mentoolon, és élvezd a rovarok elleni biztonságot! Nincs több csípés! Ha még biztosabbra akarsz menni, akkor nézz körül a Thermacell készülékek között is!

Raktáron: 3 darab
4 397 Ft/darab
darab

LED lámpa, ami rovarcsapda? Ráadásul nem kell hozzá áramforrás? Ez a szuper kis leszúrható szerkezet napelemmel működik. Biztonságot szeretnél, nem csak egy díszt? Rendeld meg a Mentoolon, és élvezd a rovarok elleni biztonságot! Nincs több csípés! Ha még biztosabbra akarsz menni, akkor nézz körül a Thermacell készülékek között is!

Raktáron: 5 darab
3 512 Ft/darab
darab

10 literes rozsdamentes bogrács. A kerti partik, gulyásfőző fesztiválok, családi összejövetelek sztárja már neked is elérhető házhozszállítással. Ha nincs kerted, az sem akadály! Gázégőt használva a nagyobb teraszokon, erkélyeken is könnyedén főzhetsz velük!

Raktáron: 2 darab
5 595 Ft/darab
darab

35*21 cm-es öntöttvas grill serpenyő visszhajtható, fa nyéllel. Szabad tűzön, grillrácson, gáztűzhelyen és elektromos tűzhelyen is használható camping, kerti kiegészítő. 

3 962 Ft/darab
Nincs raktáron

A ,,Kiskert mester leszek" csomagban mindent megtalálsz, amire szükséged van egy kiskert karbantartásához, a fűszernövények, eprek ültetéséhez és telepítéséhez. Ha most költözöl kertes házba, vagy a közös kertben egy kis részt meg szeretnél művelni, akkor is tökéletes társad lesz ez a készlet!

Raktáron: 2 csomag
25 415 Ft/csomag
csomag