Belátásgátlók tekercsben

Tekercses árnyékoló hálók

A tekercses kiszerelés remek választás lehet azoknak, akik nem szeretnének azon aggódni, hogy rosszul mérték fel a megfelelő hosszt, vagy biztosak benne, hogy a jövőben más helyekre is szívesen használnák ezeket a belátásgátló hálókat. Amennyiben pedig néhány méter mégis kimarad, akkor sem kell aggódnod, megóvhatod ezekkel a remek belátásgátlókkal fűszernövényeidet a kiszáradástól, vagy megakadályozhatod, hogy gyümölcseid átessenek a szomszéd kertjébe. Ez pedig még csak a jéghegy csúcsa! A felhasználási módoknak csak a képzeleted szabhat határt! 


66termék
 

Árnyékoló háló - belátásgátló

Az árnyékoló háló már nem csak árnyékolásra használható. Hidd el, neked is szükséged van rá otthon, hiszen számtalan funkcióval bír, amelyet akár lakásban, akár házban laksz ki tudsz használni. Ezek a termékek többféle sűrűséggel elérhetőek, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. 

Vízszintesen felhelyezve megfelelő lehet kerítésre, balkonokra, erkélyekre belátásgátló céllal felhelyezve, vékonyabb változatait építkezéseken is használhatod. 

Függőlegesen pedig árnyékolhatsz velük. Akár növényeidet vagy állataidat óvnád meg a Nap perzselő erejétől, akár a medence vagy a terasz felé helyeznéd ki, egyszerűen meg fogod tudni oldani a hálók két oldalán található perforációknak köszönhetően. 

A szállítás miatt sem kell, hogy fájjon a fejed! Te megrendeled, mi pedig az ajtódig szállítjuk az általad kiválasztott kerítésre, belátás gátlásra is alkalmas hálók bármelyikét. 

Amennyiben nincs szükséged teljes tekercsre, az sem probléma. Nálunk akár a zöld, akár a szürke, akár a barna hálókat részesíted előnyben megrendelheted méretre, méterre vágva is online. 


Hírlevél feliratkozás

Miért is éri meg feliratkozni a hírlevelünkre? Nem, mi nem küldünk felesleges értesítéseket, csak és kizárólag legújabb akcióinkról, termékeinkről és kiemelt ajánlatainkról tájékoztatunk. 

#árnyékoló háló #belátásgátló #háló #méretre #belátás #vízszintesen #alapján #fizetési #név #első #2021