Csibeetető 4L
Csibeetető 4L
1 354 Ft

Csibeetető 4L

1 354 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.17
1 354 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.06.17
Saját raktárról, azonnal
7 darab

Manapság egyre többen próbálkoznak meg a haszonállatok nevelésével akár a hátsó kertben, akár a veteményes egy kis részének átalakításában. A csibéket és tyúkokat választják legtöbben az új gazdák közül, hiszen ezeknek az állatoknak az igényeit a legkönnyebb talán kielégíteni. Nem kell számukra különleges takarmány, sem hatalmas hektárok, nem kell őket naponta fejni, s amennyiben egyet-kettőt ellop a róka, akkor sem ér jelentős anyagi kár minket! Vásárold meg a csibék etetéséhez legjobban használható műanyagból készült, akár fel is akasztható csibe öntetető terméked! 

Erre is szükséged lehet
Részletek

Csibeetető

A csibék területének kialakítása után szükséges kiválasztani a megfelelő etető és itató eszközöket is. Sokaknál megtalálható még a pincében vagy a szerszámosban, sufniban az etető vályú, itató vályú horganyzott, fém változata. Ezek a termékek nagyon tartósak és könnyen tisztíthatóak, de akár veszélyesek is lehetnek. A csibék lábai beleszorulhatnak a lyukakba, amelyek akár töréseket is okozhatnak a nagy tülekedésben.

 

Hasonló termékek beszerzése viszont mindenképpen indokolt, amennyiben több tyúkot, csibét tartunk, hiszen a folyamatos kapirgálás egy idő után már nem fogja tudni őket ellátni megfelelő tápanyag-mennyiséggel. A csibeetető műanyag változata erre szolgál megfelelő segítséggel.

 

A csibeetető akár fel is lógatható, így nem tudják belőle olyan könnyen kiverni a táplálékot, alatti is össze tudják szedegetni a mégis kihulló takarmányt.

 

A csibeetető összeszerelése és utántöltése is rendkívül egyszerű. A hozzá járó hosszú műanyag ,,rudat" helyezzük bele a termék közepén áthaladó lyukakba, majd alján rögzítsük a csomag tartalmát képező anyacsavarral.

 

Ha ez megtörtént, akkor már egyből használatba vehetjük, akár a földre lehelyezve, akár felakasztva. A termény, darálmány felülről, az erre a célra kialakított lyukakon keresztül betölthető, majd a baromfiak az alsó tálból tudják kienni, amibe az etető nyílásokon keresztül ömlik be a takarmány.

 

A csirkék mellett szinte bármilyen kisebb testű baromfi takarmányozásához megfelelő lehet ez az egyszerű, műanyagból készült etető szerkezet.

 

A csibék neveléséhez a hagyományos izzók is jó szolgálatot tesznek számodra! Köztudott, hogy a tyúkok és csibék sötétben nem képesek táplálkozni, így a hagyományos izzók nem csak a apró csibék melegítését szolgálhatják, hanem a megvilágítást is az ékszakai táplálkozáshoz.

 

Vásárolj csibe öntetetőt akár napos csibéidnek, akár kifejlett példányaidnak és rendeld meg az önitatókkal együtt raktárunkból!

 

Ezeknek a praktikus termékeknek a használatával könnyen adagolhatjuk haszonállataink takarmányait, utántöltésük pedig gyors és egyszerű!

 


Raktáron megtalálható termékek

A különböző kerti eszközök és kiegészítők között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

 

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

 

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

 

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel.

 

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

 

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is! Értesülj elsők között az újdonságokról!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#700 #100 #menü #belépés #fill #értesülj #idő #rács #alapján #kosár #kategóriák #szállítás #re email firstname lastname gender #0 kategóriák #2.000 ft #1.100 ft #ft raktáron #30 cm hosszú #horganyzott #ft raktáron #30 cm #horganyzott #baromfi #szállítási #kosár #fill #700 #csibeetető

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!